Σελίδες

About

31 Ιουλίου 2018

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Πέλλας


Τεχνικές παρεμβάσεις που προβλέπονται σε δύο (2) έργα τα οποία υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν για λίγες ημέρες, σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου ΠΕ Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019» με προϋπολογισμό 963.000,00 € ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη στροφή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, στην είσοδο της πόλης της Έδεσσας και, στην είσοδο της Τ.Κ. Άγρα, στη λεγόμενη «στροφή Μπάπκα».

Ταυτόχρονα, στην Τοπική Κοινότητα Κλεισοχωρίου γίνονται αποκαταστάσεις του οδοστρώματος οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 €.

Με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται στα παραπάνω σημεία ζητούμε την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών για την μικρή ταλαιπωρία και εφιστούμε την προσοχή τους κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους από τα παραπάνω σημεία.

Πέρα από τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν εργασίες και σε άλλα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.