Σελίδες

About

24 Αυγούστου 2018

Στη διεθνή τουριστική έκθεση TOURNATUR 2018 συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στο πλαίσιο συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας πρόκειται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση περιηγητικού – ορειβατικού τουρισμού και υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων «TOURNATUR 2018», η οποία πραγματοποιείται το διάστημα 31/08 – 02/09 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς να συμμετέχουν στην έκθεση, συνεργαζόμενοι με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προβολή των τουριστικών προορισμών και δυνατοτήτων της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής της Π.Κ.Μ.

Στην παραπάνω έκθεση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μπορεί να διαθέσει τον χώρο της για :


α. τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων
β. τη διοργάνωση παρουσιάσεων
γ. τη διανομή πληροφοριακού υλικού
δ. τη διοργάνωση εκδηλώσεων και
ε. τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του
τουρισμού και δημοσιογράφους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δεν αναλαμβάνει την διαδικασία και το κόστος μεταφοράς του υλικού τουριστικής προβολής άλλων φορέων. Ο κάθε φορέας θα πρέπει να μεριμνήσει με δική του ευθύνη για την αποστολή του τουριστικού του υλικού στις ανωτέρω διευθύνσεις έως την παραμονή της έναρξης της κάθε έκθεσης και την παραλαβή του από δικό του εκπρόσωπο, ενημερώνοντας παράλληλα την Περιφέρεια. Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξασφάλισης καρτών εισόδου, καθώς αυτές διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό (συνήθως μόνο δύο).

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Dusseldorf Γερμανίας, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Dusseldorf (Hall 6,Περίπτερο Ε.Ο.Τ., stand Nummer: 6E17 Διεύθυνση :Messe Dusseldorf GmbH stockumer kirchstrabe 61, 40474 Dusseldorf Germany). Περαιτέρω πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ώρες λειτουργίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα :https//:www.tournatur.com/

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2381351246 κα. Ε. Μαρίνου ή κα Τζιβανοπούλου Ε. 2313325593 και να αποστείλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση emarinou@pella.gr και e.tzivanopoulou@pkm.gov.gr αντίστοιχα.