Σελίδες

About

28 Ιουνίου 2019

1.751.839,53 για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στα Γιαννιτσά.

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης τα οριστικά αποτελέσματα των αξιολογημένων προτάσεων της πρόκλησης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου». Η πρόταση του δήμου Πέλλας, προϋπολογισμού 1.751.839,53 αξιολογήθηκε θετικά, καταλαμβάνοντας την 24η υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των 68 προτάσεων που αξιολογήθηκαν πανελλαδικά.


«Από την πρώτη στιγμή ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση δηλώνοντας ετοιμότητα ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία αναβάθμισης του κέντρου της πόλης και σε συνεργασία με το σύνολο των επαγγελματιών της περιοχής παρέμβασης, υποβάλαμε τον φάκελο της υποψηφιότητας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους επαγγελματίες που μας εμπιστεύθηκαν, τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Πέλλας, καθώς και τους συνεργάτες μου στο δήμο για την προσπάθειά τους.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» αποτελεί σπουδαία ευκαιρία για το σύνολο της πόλης και ειδικότερα για την αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, τόσο σε επίπεδο δημόσιου χώρου, όσο και σε επίπεδο ατομικών επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την οικονομική ανάταση της αγοράς.
Μέσω του προγράμματος θα γίνουν έργα ανάπλασης πεζοδρομίων, θα κατασκευασθεί ομοιόμορφο δίκτυο φωτισμού, θα αναμορφωθούν οι προσόψεις των καταστημάτων και η πόλη θα γίνει πιο φιλική, πιο έξυπνη και πιο όμορφη δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος».