Σελίδες

About

22 Αυγούστου 2019

Έναρξη των προπονήσεων για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Από την Δευτέρα 19/08/2019 ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το ανδρικό τμήματα μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου» Γιαννιτσών.

Ο «Μέγας» για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019- 2020 θα πάρει μέρος με το ανδρικό του τμήμα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μακεδονίας. Η ομάδα έχει προχωρήσει σε πλήρη ανανέωση και θα αγωνιστεί με νεαρούς αθλητές (15 έως 22 ετών), που αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία της.
Σε κοινή δήλωση τους οι έφοροι του τμήματος κ.κ. Α. Παπαδόπούλος και Π. Παρτσαλάκης ανέφεραν τα εξής:
«Για ακόμα μία χρόνια το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας μένει πιστό στο πλάνο που έχει βάλει εδώ και τρία χρόνια.
Σκοπός της ομάδας μας είναι να αγωνίζονται αθλητές που είναι πρώτον από την πόλη μας γιατί σε αυτήν ζούμε και σε αυτήν αναφερόμαστε πάντα με ότι κάνουμε και δεύτερον να δημιουργήσουμε ένα σύνολό που θα αποτελείται από αθλητές που έχουν την αγωνιστική εμπειρία αλλά και από νεαρούς αθλητές που θα είναι το μέλλον της ομάδας και την πόλης μας όπως προαναφέραμε.
Την φετινή χρονιά έχουμε την χαρά να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας μας ο πολύ έμπειρος προπονητής κ. Γιάννης Κασιμίδης που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια τα μέγιστα στο άθλημα, αφού υπάρχουν πολλοί αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του και σήμερα αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές μας να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες προσωπικές αλλά και με την ομάδα μας.»