Σελίδες

About

30 Αυγούστου 2019

Sankara Magic “Magic inside” Ένα μοναδικό show «ψευδαισθήσεων» επί σκηνής για μικρούς και μεγάλους


Ο κορυφαίος illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σας προσκαλούν σε ένα show ψευδαισθήσεων, στο «Magic inside», ένα παιχνίδι μυαλού με πολλές εικονικές-αισθητικές παγίδες, εκεί όπου το λογικό διακυβεύεται και κυρίαρχα επιβάλλεται το ασύλληπτο, σε έναν νοητικό παράδρομο που οδηγεί στο αδύνατο, στο υπερφυσικό, ενώ τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη φαντασία να διαφύγει από τους ορίζοντες της πραγματικότητας.

Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται δίχως να σαλέψει στο ελάχιστο η κόρη του ματιού σου, δίχως να σκεφτείς, να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι είναι εκείνος που έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.
Φαντάσου να βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη σκηνή, να βλέπεις τη μαγεία να ξετυλίγεται μπροστά σου και οι οφθαλμοί σου να μην σε απατούν, να βλέπεις τον μάγο να διακτινίζεται, να τον αποζητάς και να εμφανίζεται πίσω σου, δίπλα σου και να μοιάζει σαν να μην κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή.
Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σε περιμένουν για ένα ευφάνταστο show ψευδαισθήσεων. Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, καιρός να διαψευστείς!
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 ΕΥΡΩ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)
-ΤΑΜΕΙΟ 10 ΕΥΡΩ