Σελίδες

About

29 Οκτωβρίου 2019

Νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του «Μ.Αλεξάνδρου»Γιαννιτσών για την 5ηαγωνιστική.

Με νίκη μέσαστο κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου«Πύρρος Δήμας»προχώρησε για τηνπέμπτηαγωνιστική το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου»Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα του «Μ. Αλέξανδρου»Λεπτοκαρυάςμε σκορ 83-52. 

Σε ένα φιλόξενο αλλά και όμορφο αγωνιστικά περιβάλλον οι δύο ομάδες δίνοντας τον καλύτερο τους«εαυτό»προσπάθησαν η κάθεμια από την πλευράτης επιβάλει τον αγωνιστικό της ρυθμό,τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονομε σκορ 33-52



Στην επανάληψηη ομάδα του «Μέγα»βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση κατάφερε να πάρει το «ροζ»φύλλο του αγώνα.Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οπροπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον δύο ομάδων. Μπορέσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε εύκολα καλάθια ώστε να προηγηθούμε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.
 Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα τηςΛεπτοκαρυάς καθώς και τον coach και φίλο Μπακάλη Νίκο για την άψογη φιλοξενία.»Τα δεκάλεπτα:Α:18-26Β:15-26Γ:09-12Δ:10-19Οι συνθέσεις των ομάδων:«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών:(Γ. Κασιμίδης Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.2π,Χερκελετζής Β.15π, Στόιτσης Κ. 8π, Μόσχου Κ. 9π, Βασιλειάδης Ι.2π, Παπαμανώλης Π.4π, Παπαδόπουλος Γ.1π, Παναγιωτίδης Α.ΠαρτσαλάκηςΣ., Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ.38π,Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π.4π.

«Μ.Αλέξανδρος»Λεπτοκαρυάς: (ΜπακάληςΝ.)ΤσιόκαςΑ. , ΓραβάνηςΦ. , ΜπορδουβάληςΠ., ΑγοραστόςΓ., Ραμαντάνης Θ., Γουζέλης Θ., ΜάτοςΑ., Ζαφειρίδης Κ., Αγοραστός Ν.,Μπακαλης Ν.14π,Φακιτσας Ν., Καλαμαράς Α