Σελίδες

About

18 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη για το τμήμα Μίνι 1(2005) του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών απέναντι στον «Εύαθλο» Πολυκάστρου.


Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το τμήμα Μίνι 1 (γεν. 2005) του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών κερδίζοντας την ομάδα του «Εύαθλου» Πολυκάστρου το Σάββατο 14/12/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» με σκορ 66-38.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των ομάδων του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Δημήτρης Κυριαζής, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή τους απόδοση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγωνιστική πειθαρχεία που έχει η ομάδα μας παρόλο το νεαρό της ηλικίας μας.
Ο σκοπός σε αυτά τα τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργανώνει η ένωση μας είναι το παιχνίδι και η χαρά που δίνει αυτό, εκεί πρέπει να εστιάσουμε όλοι μας.
Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τους γονείς που είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της ομάδας μας. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη.»

Τα Δεκάλεπτα : Α: 19-06, Β: 18-07, Γ: 14-07, Δ:15-18


Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Αναστασιάδης Π., Αποστολίδης Π., Βουλγαρίδης Δ., Γεωργιάδης Β., Δέλλιος Ι., Ζαρογουλίδης Κ., Καράμπελας Ν., Καρουλίδης Ι., Κυριακίδης Σ., Κωτσίδης Κ., Λαφαζανίδης Ι., Πάζος Θ., Παπαδόπουλος Κ., Σιψής Κ., Σταμενίτης Σ., Τζελέπης Θ., Τσαιρίδης Γ.

«Εύαθλος» Πολυκάστρου : (Α. Φωτίου) Χαμουρούδης Λ., Χατζηχρήστου ., Ζώης Ν., Καρδόπουλος., Ζωιτσούδης., Raswan B., Χατζίδης., Λαίδης Λ., Νάκε Ο., Καραφυλές Κ.,