Σελίδες

About

10 Απριλίου 2020

Εξ αποστάσεως ομιλία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Την προσεχή Κυριακή έχουμε εξ αποστάσεως ομιλία με θέμα "Καλές πρακτικές αξιοποίησης των ψηφιακών εργαλείων για την σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία" και ομιλητή τον κ. Χρήστο Μάλλιαρη, μαθηματικό,
επιμορφωτή Β΄ επιπέδου ΤΠΕ. Θα είναι στις 7 μ.μ. στην ψηφιακή αίθουσα της ομάδας, όπου θα μπορεί να γίνει συζήτηση, αλλά και στο κανάλι της ομάδας στο youtube από όπου θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί και να συμμετέχει μέσω των σχόλιων.

Για να συνδεθείτε στην ψηφιακή αίθουσα ακολουθήστε τον σύνδεσμο
https://meetingsemea9.webex.com/meet/omadamathimatikongiannitson

Για το βίντεο στο youtube ακολουθήστε τον σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=6VSk0gmVYo4

Για τη σύνδεση στην ψηφιακή αίθουσα δεν απαιτείται εγγραφή ή εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής. Κατά τη μετάβαση στη σελίδα του συνδέσμου θα ξεκινήσει να κατεβαίνει μία εφαρμογή και θα σας συσταθεί να την εγκαταστήσετε. Παρόλ’ αυτά, δε χρειάζεται. Μπορείτε να συνεχίσετε πατώντας στο σύνδεσμο με τίτλο «Join from browser». Εκεί θα δώσετε ένα ψευδώνυμο και προαιρετικά ένα email. Δεν απαιτείται να έχετε κάμερα, αλλά χρειάζεται να έχετε μικρόφωνο και ηχεία ή ακουστικά. Εναλλακτικά, η είσοδος μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου. Στην περίπτωση αυτή η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω ήχου, όπως σε μία τηλεφωνική κλήση (χωρίς εικόνα). Καλείτε στο 2119902394 και όταν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα στα αγγλικά θα ζητήσει το access code της τάξης πληκτρολογείτε 143664403#. Έπειτα, στην περίπτωση που ζητηθεί Attendee ID, πατάτε δίεση και πάλι (δεν το ζητάει πάντα).