Σελίδες

About

27 Αυγούστου 2020

Παράταση εγγραφών στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών


Η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/ες Για την ηλεκτρονική εγγραφή θα πρέπει να γίνει είσοδος του κηδεμόνα στην πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ με τους κωδικούς taxisnet.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για βοήθεια στην καταχώρηση της αίτησης το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών θα είναι ανοιχτό στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

Κατ’ εξαίρεση πραγματοποιούνται εγγραφές τον Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων σε λειτουργούντα τμήματα: α) για τους/τις μαθητές/τριες που παραπέμφθηκαν στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, όπου αυτή προβλέπεται, β) για τους/τις απόφοιτους Γενικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου οι οποίοι/ες επιθυμούν την εγγραφή τους σε Επαγγελματικό Λύκειο για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας και οι οποίοι/ες συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του προηγούμενου σχολικού έτους και γ) για τους/τις μαθητές/τριες που αδυνατούσαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας, σοβαρούς οικογενειακούς λόγους κ.λπ.)».

Σχετικά με τις διαγραφές αιτήσεων (π.χ. για αλλαγή τομέα ή ειδικότητας κ.α.) θα ληφθεί υπόψη ο ελάχιστος και ο μέγιστος αριθμός μαθητών/τριών ανά τμήμα.

Στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα:

· Ά Λυκείου

· Β Λυκείου

1. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

2. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

3. Τομέας Πληροφορικής

4. Τομέας Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας

· Γ Λυκείου

1. Γραφικών Τεχνών

2. Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

3. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

4. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

5. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

6. Βοηθός Ιατρικών - Βιολογικών Εργαστηρίων

7. Βοηθός Νοσηλευτή

8. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

9. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

10. Αισθητικής Τέχνης

Πληροφορίες: 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: mail@2epal-giann.pel.sch.gr

2382084046, 2382029730