Σελίδες

About

09 Σεπτεμβρίου 2020

Αρνούνται να κάνουν το τεστ – Συναγερμός για τα 46 κρούσματα σε εργοστάσιο


 Τουλάχιστον 46 είναι τα θετικά κρούσματα ανάμεσα στους εργαζόμενους που ασχολούνται στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά – Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήγε να πάρει δείγματα από 15 άτομα και οι 10 αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ.

Μία από τις μεγαλύτερες κονσερβοποιίες που συσκευάζει φρούτα στον νομό της Πέλλας. Υπάρχουν φόβοι ότι το νούμερο αυτό μπορεί να γίνει και τριψήφιο.

Εκατοντάδες τα δέιγματα που ελήφθησαν σήμερα από κλιμάκια ιδιωτικού εργαστηρίου που είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΔΥ.

Σήμερα το μεσημέρι άρχισε η δειγματοληψία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μάθουμε και τα αποτελέσματα αυτών. Η εταιρία πάντως σταμάτησε την λειτουργία της από σήμερα το απόγευμα μέχρι νεοτέρας όπως αναφέρει. 11 τα πρώτα κρούσματα που έγιναν γνωστά και αυτά στον νομό Κιλκίς.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, κάποιοι αρνούνται να κάνουν το τεστ κορονοϊού, με αποτέλεσμα η ανησυχία να εντείνεται. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήγε να πάρει δείγματα από 15 άτομα και οι 10 αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ.

«Η εταιρεία, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.