Σελίδες

About

24 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΙΘΥΜΏ ΟΡΘΟΠΡΑΞΊΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ.Απο το blog tamystikatoubaltou.blogspot


Όταν ένας ολόκληρος λαός, αγνοεί τα της πίστεως του, ενώ δεν γνωρίζει να σεβαστεί, ώστε να διακρίνει με τα πνευματικά μάτια της εσωτερικής ψυχής του, και συνάμα να Αναγνωρίσει με τα αισθητήρια τα αλάνθαστα της Ορθοδόξου Συνειδήσεως, δια της Πίστεως, τον Εκλεγμένο Νόμιμο Επισήμως Πατριάρχη του, των Ιεροσολύμων, που θεωρείται Τόπος και Τύπου Χριστός, εναργέστατα όπως ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Κύριος Ειρηναίος 2001-2005. Εν προκειμένω και εν γένει αδιαφορεί για το πόσο απάνθρωπα και ανάλγητα εν πολλοίς, τον συμπεριφέρονται τα ποικιλώνυμα σιωνιστικά συμφέροντα τοις πάσι, μετέπειτα δεν νοείται να αδιαφορεί και για τον άσημο πλησίον; Εν συνεχεία ο Ορθόδοξος Χριστιανός περισσότερο ομιλεί με την βιωτή του, των χειροπιαστών εμπράκτως πράξεων του, και λιγότερο με το φανταχτερό θεαθήναι, των στείρων εντυπώσεων. Επομένως προσωπικώς όταν ακούω να μου μιλούνε για την Ορθοδοξία, ως απόμακρη συμφέρουσα έκθεση ιδεών όμως, εν ολίγοις που δεν αγαπά, και δεν θυσιάζεται ούτε στο ελάχιστο, δηλαδή το πρόβλημα του πλησίον της. Εν μέρει να μετατραπεί έστω και λίγο σε δικό τους, για τίποτα απολύτως δεν ενδιαφέρεται, παρά μόνο για να απολαύσει τον περιούσιο θεό χρήμα και προσκύνα, επιλεκτικώς μονομερώς συντηρητικά, εκτός από το τομάρι της, ως επί το πλείστο περιφρουρώντας μόνο το αστραφτερό εγώ της. Παράλληλα το πρώτο πράγμα που κάνω, μόλις μου ομιλούνε για Μεγάλους Σταυρούς και Προσευχές με Κομποσκοίνια, υποτίθεται ευπατρίδηδες υπεράνω όλων η Πατρίς. Εν αντιθέσει τους αποκρίνομαι ρωτώντας τους, τι έκανες για τον έγκλειστο Πατριάρχη Ιεροσολύμων τον Μακαριώτατο Κύριο Ειρηναίο 2001-2005, όταν εναγωνίως καρτερούσε βοήθεια χρονίως πολλαπλώς, εσύ και εγώ Ορθόδοξε Χριστιανέ, στα φανταχτερά χαρτιά μόνο, και όχι στις χειροπιαστές ουσιώδεις πράξεις, που από το 2007 μέχρι και το 2016 που αρρώστησε βαριά.

Εν τω μεταξύ τον είχανε παρανόμως έγκλειστο μέσα στο κελί του, με κλειδωμένες πόρτες πέριξ του, μη μπορώντας να τον επισκεφθεί κανένας απόλύτως, πλήρως απομονωμένος και περιθωριοποιημένος εν πολλοίς, αγρίως συκοφαντημένος, στερώντας του ακόμη και την

ιατροφαρμακευτική βοήθεια, την φυσιολογική σίτιση του φαγητού του, μέχρι και το νερό προσπάθησαν να του αποκόψουν, αλλά και το ηλεκτρικό. Τότε τα πρόσωπα σκοτεινιάζουν, βλέπεις ξεκάθαρα το τι κρύβουν μέσα τους, τον εγωισμό και την εγωπάθεια δια της διχόνοιας, και αντιλαμβάνεσαι περίτρανα θέλοντας και μη, ότι η εμφανέστατη υποκρισία του ηθικού ευσεβισμού, λιώνει εναργέστατα όπως το κερί, μπροστά στην ανόθευτη ιστορική αληθεία. Δεν τους κακολογώ, ότι δεν ήξεραν, διότι και εγώ άργησα να μάθω, βλέπετε η προπαγάνδα των αναρίθμητων συστημικών καναλιών της εξαπατήσεως, κρατούσε το στόμα της ερμητικά κλειστό, μη αφήνοντας να διαρρεύσουν ψήγματα αληθείας περαιτέρω. Επιπροσθέτως όλοι δεν ήξεραν το ιστολόγιο Ιερή Πλεκτάνη, ούτε γνώριζαν να γράψουν στο youtbe Κάτω από το Παράθυρο του Πατριάρχη-Ντοκιμαντέρ από την Καθημερινή. Παράλληλα ούτε να γράψουν, Φυλακισμένος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος, ή Μάρτυρας Πατριάρχης Ειρηναίος, όπως και Ελεύθερη Γνώμη στις 24/3/2011 Τουλάτος Πατριάρχης Ειρηναίος, ώστε να ακούσετε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής, δια της Ελληνικής Ομογένειας τον έγκλειστο Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων τον Κύριο Ειρηναίο 2001-2005, το πώς αποκαλύπτει την αλήθεια τηλεφωνικώς, καθώς τον είχαν έγκλειστο στο κελί του εις τα Θεοβάδιστα Ιεροσόλυμα, συνάμα να αναγράψτε eirineospart1 και eirineospart2 διότι ομιλεί σε μία ραδιοφωνική εκπομπή στην γενέτειρα του την Σάμο. Επιπροσθέτως κάποτε όμως θα πρέπει να ενημερωθείτε, δια της θεολογικής υπερβάσεως, και μη της υποτονικής αδρανής αδιαφορίας. Επειδή το μεγαλύτερο μειονέκτημα του εκάστοτε Ορθοδόξου Χριστιανού, είναι ότι η πλειοψηφία, πάντως σίγουρα συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο αλγεινώς, θεωρείται ότι πάντοτε υποστηρίζει τις βαριές σκιές, των καθεστωτικών προυχόντων επιφανών ταγών-αρχών εν πολλοίς, δια των συμφερόντων, έναντι του αδυνάτου και άσημου ανίσχυρου.

Εν ολίγοις προσκυνά τα σίγουρα και βέβαια πόστα, αυτά που δεν θα τολμήσει να τα αμφισβητήσει κανένας απολύτως. Ο ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως Ιωάννης Μακρυγιάννης δήλωνε, εάν μου πειράξουν την Πίστη και την Πατρίδα μου, θα φωνάξω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν. Και σας ερωτώ ευθαρσώς, ο εκάστοτε Πατριάρχης Ιεροσολύμων, του Ελληνικού Πατριαρχείου, των Θεοβάδιστων Αγίων Τόπων της Σιών, δεν θεωρείται η ζώσα Πατερική

Ορθόδοξη Πίστη μας; Ως εκ τούτου Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία, ότι ο Χριστός Έβαλε την Υπογραφή του για την Ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω, δήλωνε ο ήρωας Κολοκοτρώνης. Επομένως Πατρίδα Ελλάδα, θεωρείται το Ορθόδοξο Πνευματικό οικόπεδο, που αναγνωρίζει όχι μόνο στα κρύα και άψυχα λόγια, αλλά και στα χειροπιαστά έργα των πράξεων, δια της Ορθοπραξίας, τις 7 Οικουμενικές Συνόδους. Εν αντιθέσει η πλειοψηφία υποκρίνονται δολίως επιφανώς, τους Πατριώτες Έλληνες, συμπεριφερόμενοι ως πατριδοκάπηλοι. Διότι για αυτούς εγωιστική παρτίδα και όχι συλλογική Πατρίδα του εμείς, θεωρούνε μία οποιαδήποτε σημαία χώρας βρούνε, ώστε να τους περιφρουρήσει τα προσωπικά τους δεδομένα των περιουσιών. Καθώς σε πρώτη σειρά προτεραιοτήτων τους, θα τοποθετήσουν την πάντοτε συμφέρουσα οικογένεια τους, μετέπειτα την αστραφτερή περιουσία τους, τα αυτοκίνητα τους, το χωράφι τους, το κινητό τους της τελευταίας τεχνολογίας, και εν γένει όταν καταφέρει να τα περιφρουρήσει όλα αυτά, διότι το εκάστοτε Κεφάλαιο ποτέ δεν είχε πατρίδα, δια μέσω της οποιαδήποτε σημαίας κράτους ευκαιρίας τους δοθεί, τότε εις την τελευταία σειρά των προτεραιοτήτων τους, θα τοποθετήσει και μία σημαία σίγουρη ως καταφύγιο, για το θεαθήναι των στείρων εντυπώσεων. Εν τέλει ένας γνωστός μου, προσφάτως αγόρασε ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο, εν αντιθέσει με Βουλγάρικες Πινακίδες αλγεινώς, ο συγκεκριμένος βροντοφώναζε στα Συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Παράλληλα την Ορθοδοξία την έχει ως βίωμα υποτίθεται, όμως όταν τον είπα μα καλά Βουλγάρικες Πινακίδες, η απάντηση που μου έδωσε ήταν αποστομωτική για αυτόν, αποκαρδιωτική για εμέ, γλύτωσα περισσότερα από 2.000 ευρώ, ναι όμως στο δρόμο που θα σε συναντούνε, θα σε αποκαλούν οι λιγοστοί ψαγμένοι και συνάμα συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι Έλληνες Πατριαρχικοί, Βούλγαρο Κομιτατζή και ο νοών νοείτω.

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Ο λάτρης της Ελληνικής ιστορίας ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.