Σελίδες

About

31 Ιανουαρίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Λύση στο θέμα των ηλεκτρονικών μισθωτηρίων από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».


Όπως δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανός, για το έτος 2022 διατηρούνται και τα χειρόγραφα μισθωτήρια παράλληλα με τα ηλεκτρονικά. Το ΥΠΑΑΤ αναγνωρίζει ότι υπάρχει μια σειρά αντικειμενικών δυσκολιών, όπως η μη ολοκλήρωση του Κτηματολογίου στο σύνολο της χώρας, οι εκκρεμότητες που παρατηρούνται με τους αναδασμούς, η ύπαρξη σύνθετων κληρονομικών ζητημάτων, τα οποία δεν επιτρέπουν στους παραγωγούς να συμμορφωθούν άμεσα τη διαδικασία των ηλεκτρονικών μισθωτηρίων.  

 

Το ζήτημα είχε θίξει προ ημερών με κοινοβουλευτική του ερώτηση ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, με την οποία ζητούσε την αναβολή για ένα χρόνο της υποχρεωτικότητας των ηλεκτρονικών μισθωτηρίων (σχετικό δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/26012022/) 

 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: https://www.amna.gr/home/article/619550/Sp-Libanos-Stis-802-energopoieitai-i-Karta-tou-Agroti---An-chreiastei-tha-laboume-kai-alla-metra-gia-ti-sugkratisi-tou-kostous-paragogis