Σελίδες

About

20 Αυγούστου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2012-2013) ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ


Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ανακοινώνει το προπονητικό σχήμα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 καθώς και τις ημερομηνίες έναρξης εγγραφών και προπονήσεων:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Μετά την πετυχημένη περσινή συνεργασία αποφασίστηκε το προπονητικό σχήμα να παραμείνει ως έχει με μετακινήσεις μόνο προπονητών σε κάποια τμήματα.
Στη θέση του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει να είναι κοντά μας για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Τάσος ο Μπάρμπας που θα προπονεί και το τμήμα των παίδων. Μαζί του, (για πολλοστή φορά σε πόστο της Αναγέννησης) ο Νίκος ο Νεοφυτίδης στο τμήμα των Προπαίδων. Το τμήμα των Τζούνιορ αναλαμβάνει ο Γιάννης ο Βασιλειάδης ενώ στο ίδιο με πέρυσι πόστο, παραμένει ο Μάνος ο Καρακάσης (Προτζούνιορ-Μπαμπίνι) Ακόμη φέτος για πρώτη φορά ξεκινούν και οι Κορασίδες τις οποίες θα προπονεί ο Νίκος Νεοφυτίδης. Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και μια συνεργασία για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, καθημερινά στο γραφείο του γηπέδου μας στον Πλατανότοπο. (Πληροφορίες: τηλ.:6971816046 κ. Μυστρίδης Παναγιώτης).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν γιατί μες στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν καταρτισθεί τα τμήματα-ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας  το οποίο αποφασίσαμε και φέτος να στηρίξουμε.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν επίσημα τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. (Έως τότε όπως έγινε και όλο το καλοκαίρι θα  υπάρχουν προπονητές  στο γήπεδο για μια μίνι προετοιμασία που θα βοηθήσει στις τελικές επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν τα τμήματα.)
Πιστεύουμε και ελπίζουμε η χρονιά φέτος γενικά για την Αναγέννηση να είναι καλύτερη και πιο αποδοτική από πέρυσι αφού ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς (το καλύτερο δυνατό προπονητικό σχήμα, καλύτερη οργάνωση, άριστο υλικό), θέλουμε να χαρούμε πρωτιές ή έστω καλές πορείες για τα τμήματά μας και τη μεγάλη ομάδα της «οικογένειάς μας» να πετύχει τους στόχους της είτε αυτοί καταλήγουν στην άνοδο ή οτιδήποτε άλλο.
Τέλος η διοίκηση του ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ εύχεται στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους να πάει καλά η νέα περίοδος 2012-2013(όχι μόνο αγωνιστικά) μακριά από κάθε είδους προβλήματα.