Σελίδες

About

04 Ιανουαρίου 2013

Μεσα στον Ιανουαριο οι πληρωμες αποζημειωσεων του ΕΛΓΑ για τον νομο μας.

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Κουνδουρα Μιχάλη είχε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

Κατά την συνάντηση του Βουλευτή με τον Προϊστάμενο ΕΛΓΑ Βέροιας, συζητήθηκε το θέμα πληρωμών των αποζημιώσεων στο Νομό Πέλλας, από ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού.
Ο κ. Τζαμτζής τόνισε στον κ. Κουνδουρα το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες του νομού, καθώς σε πολλά χωριά δεν έχουν πληρωθεί από αποζημιώσεις, παρά τις 3 πληρωμές του Δεκεμβρίου που πραγματοποίησε ο ΕΛΓΑ στον Νομό Πέλλας.
Ο Προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Βέροιας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον ΕΛΓΑ ώστε να έχει πληρωθεί από αποζημιώσεις όλος ο Νομός Πέλλας έως το τέλος Ιανουαρίου.
Όσον αφορά τις αποζημιώσεις από ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες κατά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο του περασμένου έτους, και αφορούν τον μεγαλύτερο όγκο δηλώσεων, ο κ. Κουνδουράς υπογράμμισε στον κ. Τζαμτζή ότι για, η πληρωμή τους θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 10 - 15 Ιανουαρίου.