Σελίδες

About

30 Αυγούστου 2014

ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ.


Voucher ανέργων 2014Προκηρύχτηκε η δράση «Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας», όπως το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ έγκαιρα και έγκυρα σας είχε ενημερώσει:

* ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:
Αφορά ανέργους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και υποχεωτικής, δευτεροβάθμιας και μετεδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 18 έως 24 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1990 έως 31/12/1996)
* ΤΙ ΑΦΟΡΑ:
Αφορά στην παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης οι οποίες περιλαμβάνουν:
• Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών για τους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ και 120 ωρών για τους αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μετεδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
• Πρακτική άσκηση 420 ωρών για τους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ και 380 ωρών για τους αποφοίτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μετεδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
• Υπηρεσίες υποστήριξης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
* ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ:
Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε 2.410€ για τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, και 2.240€ για τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβα-νομένων των νομίμων κρατήσεων).
* ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜ- ΜΑ:
Υποβολή της «Αίτηση συμμετοχής» σε ηλεκτρονική μορφή θα γίνεται μέσω διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει την 29/8/2014 έως 20/9/2014
* ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ είναι στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία σχετικά με την δράση (μοριοδότιση, συλλογή δικαιολογητικών), στην διευκόλυνση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, και την ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας επιλογής, παρακολούθησης και ολοκλήρωσης της συμμετοχής του άνεργου στη δράση. Επίσης στην επιλογή της επιχείρησης πρακτικής άσκησης από το μητρώο το οποίο έχει καταρτίσει το ΚΕΚ (σε συνεργασία με τους λογιστές-φοροτέχνες της ευρύτερης περιοχής) για την συγκεκριμένη δράση.
Το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ στεγάζετε στην οδό Αναγεννήσεως 6 δίπλα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου των Γιαννιτσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2382083443. Ώρες λειτουργίας 9,00-2,00 το πρωί και 5,00-9,00 το βράδυ.