Σελίδες

About

30 Μαρτίου 2012

Πανελλήνιο βραβείο αφίσας κατέκτησαν μαθητές του 5ου Δημοτικού Γιαννιτσών


Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τις μαθήτριες, Καρρά Φανή, Κουτούδη Εύη και Παπαδοπούλου Γεωργία του Στ1 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ» οι οποίες κατέκτησαν το 1οΠανελλήνιο Βραβείο Αφίσας, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα ¨Η γειτονιά που θα ήθελα...¨ που διοργανώνει κάθε χρόνο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οίκαδε» της Τράπεζας Κύπρου και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης. 

Επίσης τις μαθήτριες Κασιμίδου Ζαφειρώ, Ράπτη Αικατερίνη, Φιλογλίδου Σταυρούλα και Μαυροβουνιώτη Ευανθία που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία «Κατασκευές».
Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011 είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς συγκεντρώθηκαν 4.542 ατομικά και ομαδικά έργα από 374 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια.
Τα έργα ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφίες και κατασκευές, που ήταν όλα υψηλού επιπέδου, πλούσια σε φαντασία και δημιουργικότητα, αξιολογήθηκαν από ειδική 7μελή επιτροπή ειδικών.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 12:00 στην Αθήνα
Η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.