Σελίδες

About

29 Μαρτίου 2012

Και το ονομα αυτου Δημητρης Τομπαζης

Στη γνώριμη και δοκιμασμένη λύση του Τομπάζη στράφηκε η διοίκηση της ομάδας της Πέλλας, μετά το «διαζύγιο» με τον Μπαξεβάνο, ύστερα από την ήττα στις Σέρρες. Ο γηγενής τεχνικός, που δουλεύει για τρίτη φορά στην Αναγέννηση, έδωσε τα χέρια όπως αναμενόταν με τον πρόεδρο, Λάκη Καραογλανίδη και την Πέμπτη προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες των κυανόλευκων. Ο Δημήτρης Τομπάζης θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ακόμα στο Ναυπακτιακό Αστέρα.


Ο ισχυρός άνδρας των Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης, με δηλώσεις του για την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, ανέφερε: «Ο κ. Τομπάζης τη γνωρίζει καλά την ομάδα.
. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πειραματισμούς. Είναι δοκιμασμένη λύση αυτή και συμφωνήσαμε έως το τέλος της σεζόν. Αν και οι δύο πλευρές μείνουμε ικανοποιημένοι τότε θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Μπαξεβάνο, γιατί είναι από τους λίγους ηθικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η πόρτα της Αναγέννησης για εκείνον θα είναι πάντα ανοικτή».

Μπαξεβάνος: «Υπερήφανος για τα παιδιά»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποχαιρέτισε λίγο νωρίτερα τους παίκτες με τους οποίους είχε άψογη συνεργασία και μια καλή πορεία: «Φεύγω σαν φίλος από την Αναγέννηση και αφήνω την ομάδα μετά από καλή πορεία και σε θέση σωτηρίας. Πετύχαμε αρκετά από το καλοκαίρι κόντρα στις δυσκολίες και είμαι υπερήφανος που δούλεψα σε αυτή την ομάδα και ειδικά με τους συγκεκριμένους παίκτες. Δε θέλω κανείς να σκύψει το κεφάλι, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια και η ομάδα να παλέψει, για να δικαιωθούν οι κόποι όλων. Ευχαριστώ εκτός από τους παίκτες το γενικό αρχηγό, Νίκο Φανάρα, το γυμναστή, Μάκη Δαρδανελιώτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ναούμ Τάκο».