Σελίδες

About

30 Μαρτίου 2012

Χρυσή Αυγή: "Όχι" στη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Πέλλα


Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δηλώνει κάθετα αντίθετη στην απόφαση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών τόσο στο Στρατόπεδο της Σκύδρας όσο και στον Λόχο Αχλαδοχωρίου.

Η κυβέρνηση του Μνημονίου, πέρα των όσων δεινών συσσώρευσε στην Πατρίδα μας με τα οικονομικά μέτρα αφαίμαξης του Λαού, επιδιώκει ξεδιάντροπα αντί να λύσει το χρόνιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με τον μόνο αρμόζοντα και νόμιμο τρόπο, αυτόν της απέλασης, να το διασπείρει σε όλη την επικράτεια!

Γνωρίζουμε όλοι τις συνέπειες του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης ιδίως στις περιοχές με αυξημένο αυτό το πρόβλημα. Εγκληματικότητα, περιθωριοποίηση, επανεμφάνιση ασθενειών ξεχασμένων από δεκαετίες (ελονοσία, φυματίωση κ.α.) είναι μερικές από αυτές. 


Η Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα με σαφείς και σταθερές θέσεις και ιστορία ακτιβισμού ενάντια στη λαθρομετανάστευση, δηλώνει αντίθετη στη μετατόπιση του προβλήματος στην ελληνική περιφέρεια και καταθέτει στη κρίση του Λαού τις δικές τις προτάσεις. 

  • Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.
  • Επανεξέταση της συνταγματικότητας όσων νομοθετημάτων παρέχουν υπηκοότητα, ιθαγένεια, πολιτικά δικαιώματα και κάθε είδους νομιμοποίηση σε παρανόμως εισελθόντες μετανάστες.
  • Εκ νέου ναρκοθέτηση των χερσαίων συνόρων και ατσάλινη φύλαξη των υδάτινων.
  • Όχι στην εθνοφυλετική καταστροφή του κοινωνικού μας ιστού και στην πολυπολιτισμική λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
Θέλουμε τη γειτονιά μας ελληνική, θέλουμε την Ελλάδα μας καθαρή, θέλουμε την Πατρίδα μας Ελεύθερη! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!  
Με τιμή, Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας