Σελίδες

About

30 Μαρτίου 2012

Τομπάζης: «Ενίσχυση στην αυτοπεποίθηση!»

Νικηφόρα πρεμιέρα στο τιμόνι της ομάδας της Πέλλας ευελπιστεί πως θα κάνει την Κυριακή εντός έδρας ο Δημήτρης Τομπάζης, στον κρίσιμο αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, μια ομάδα με παρόμοιες βλέψεις. Άλλωστε, οι κυανόλευκοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το τέλος Ιανουαρίου κόντρα στην Καλλονή και η «δίψα» είναι τεράστια.

Ο Τομπάζης με δηλώσεις ανέφερε αρχικά: «Ήρθα στην Αναγέννηση μετά από δυο χρόνια και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Οι στιγμές είναι δύσκολες και προέχει να βάλουμε τις βάσεις για τη γρήγορη σωτηρία. Ο αγώνας με τον Βύζαντα είναι «τελικός»  για εμάς και η νίκη είναι όντως μονόδρομος. Πρέπει οι παίκτες να βγάλουν στο γήπεδο πάθος και ψυχή και να πάρουμε το τρίποντο, για… ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας! Η ψυχολογία ήδη αλλάζει και προσωπικά γνωρίζω τι πρέπει να κάνω, μπορώ να τα καταφέρω στα δύσκολα και να κάνω το χρέος μου, όπως στις δυο προηγούμενες θητείες μου στην ομάδα».

Για να συνεχίσει ο προπονητής των Γιαννιτσών: «Γνωρίζω καλά το ρόστερ, έβλεπα συχνά την ομάδα και θεωρώ ότι οι 29 παίκτες είναι υπεράριθμο έμψυχο υλικό. Για να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία προέχει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και παράλληλα να μην χάνουμε εκτός έδρας από ομάδες με παρόμοια δυναμική και βλέψεις με εμάς. Αυτοί οι παίκτες έχουν ψηλά την Αναγέννηση και είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι από το καλοκαίρι. Αξίζουν λοιπόν τη διαρκή υποστήριξη του κόσμου. Να είναι κοντά μας οι φίλαθλοι, αλλά αποκλειστικά με χειροκρότημα και όχι με κακόπιστη κριτική».

Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι με τους Μεγαρίτες δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Γιάννης Αποστολίδης και Άρης Τοσουνίδης, αμφίβολος είναι ο Αντώνης Τζεβελέκης, ενώ επανέρχονται από τιμωρία οι Βασίλης Μπαξεβάνος και Ρόμπι Μπέκα.