Σελίδες

About

30 Απριλίου 2012

Eθνικός Γιαννιτσών – ΠΑΟΚ Αραβησσού 4-0


Νικητής στο ντέρμπι ο Εθνικός
Μεγάλη νίκη πέτυχε στο γήπεδό του ο Εθνικός Γιαννιτσών κερδίζοντας στο ντέρμπι της ημέρας τον ΠΑΟΚ Αραββησού με σκορ 4-0, με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το πρωτάθλημα στις θέσεις των ομάδων που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου να πάρει πραγματικά φωτιά και να επικρατεί συνωστισμός. Οι νικητές πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και η νίκη τους θεωρείται δίκαιη. Από την άλλη πλευρά οι ηττημένοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έχασαν φυσιολογικά.


Το φιλμ του αγώνα:
Στο 9΄ο Μπουρλούτσκι σέντραρε από τα΄αριστερά και ο Κοϊμτζίδης με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα των Γιαννιτσών με 1-0.
Στο 16΄ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0.
Στο 37΄δυνατό σουτ του προωθημένου Γουργούλα έφυγε άουτ.
Στο 65΄ο Καπετανίδης με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή άφησε άναυδο τον Ογκανέζωφ και σημείωσε το καλύτερο γκολ του παιχνιδιού 3-0.
Στο 74΄ο Μιχ. Γκότσης πλάσαρε από καλή θέση λίγο άουτ.
Στο 89΄ο Τζάτσης έδωσε έτοιμη πάσα-γκολ στον Καπετανίδη και ο τελευταίος με κοντινό σουτ έκανε το 4-0.
Στο 90΄αποβλήθηκε ο Καπετανίδης του Εθνικού.
Από τον Εθνικό διακρίθηκαν οι: Σεϊτανίδης (κορυφαίος), Μπουρλούτσης, Κοϊμτζίδης, ενώ από την Αραβησσό ξεχώρισαν οι: Τσαβαλάκογλου (πολύ καλός), Αμπράζης και Σταμανίκης.
Εύκολο έργο είχαν οι διαιτητές: Μιχαηλίδης (Σλατίντσης-Σινάπης) και αρίστευσαν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημτσούδης): Αποστολίδης,Τσελεπίδης, Καπετανίδης, Γουργούλας, Σεϊτανίδης, Μπουρλούτσης, Σιδηρόπουλος (86΄Κωστίδης), Κοϊμτζίδης, Ανδρονικίδης (71΄Μωϋσίδης), Τζάτσης, Ελευθεριάδης.
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ (Xατζόγλου): Ογκανέζωφ, Καρυπιάδης (69΄Βασιλειάδης), Μαυρογιαννίδης, Γραμματικού, Τσαβαλάκογλου, Αμπράζης, Βλασίου, Σταμανίκης, Γκότσης Μιχ., Γκότσης Δημ., (82΄Παπαδόπουλος), Ατζέμης.