Σελίδες

About

01 Μαΐου 2012

Τα νεα της Αναγεννησης


Ανακούφιση και δικαίωση αισθάνονται άπαντες στην ομάδα της Πέλλας, μετά το διπλό της Κυριακής στην Επανομή, χάρη στα γκολ των Ιορδανίδη και Σερέτη (1-2).
Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη έβαλε πιο στέρεα θεμέλια για την αποφυγή του υποβιβασμού, ξορκίζοντας την… κατάρα 12 αγωνιστικών. Με τα δυο σερί τρίποντα, μετά από εκείνο στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα, η Αναγέννηση κέρδισε έδαφος στη βαθμολογία και ξεπέρασε υποδειγματικά το άγχος, ενώ ποντάρει στο ότι έχει… λαμβάνειν ακόμα τρεις ή πέντε (αν επιστραφούν οι δυο χαμένοι του πρώτου γύρου) βαθμούς με τον Διαγόρα.
Σειρά για τα Γιαννιτσά έχει ο δύσκολος αγώνας της Τετάρτης στην Πάτρα με την άκρως φορμαρισμένη Παναχαϊκή, στο οποίο οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη. Ο Τομπάζης είδε με ικανοποίηση τον Αντώνη Γιόνδη να ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατο και έτσι ο υψηλόσωμος φορ επανέρχεται στην αποστολή, διεκδικώντας παράλληλα θέση βασικού. Εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Κυζιρίδης, Αλμπάνης, Αποστολίδης, ο Τέλλος που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, αλλά και οι Τζεβελέκης και Τοσουνίδης. Όσο για τον Τάσο Χατζόγλου (ξεχώρισε ως στόπερ με την Επανομή, αφήνοντας τη θέση του δεξιού μπακ), που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του με τον Διαγόρα.