Σελίδες

About

19 Μαΐου 2012

Τομπάζης: «Η επιτυχία ανήκει στους παίκτες»

Ο τεχνικός της ομάδας της Πέλλας, μετά την επιτυχία με τον Πλατανιά, που οριστικοποίησε την αποφυγή του υποβιβασμού, δήλωσε 


«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την παραμονή της ομάδας. Ήταν δύσκολος ο αγώνας. Πήρα μεγάλο ρίσκο από την πρώτη στιγμή που ήρθα και τελικά δικαιώθηκα. Από τη πρώτη μέρα που ήρθα έπρεπε να αλλάξω την ψυχολογία και την αγωνιστική φόρμουλα που έπρεπε να έχουμε.

Άργησα λίγο αλλά δουλέψαμε πολύ. Οι παίκτες κατάλαβαν τη φιλοσοφία μου. Στην πιο κρίσιμη καμπή, σωθήκαμε πιο εύκολα απ’ ότι πιστεύαμε, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα στα ματς με Καλλονή και Πλατανιά. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και αυτό κρατάμε. Έχει μέλλον η Αναγέννηση, αλλά πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός και κατάλληλες κινήσεις. Χωρίς τον κόσμο δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Αφιερώνω ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας στους παίκτες, γιατί τους ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας. Ήταν παλικάρια παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, που είχαν πολλοί στην κατηγορία. Ήταν συνεπείς, τα έδιναν όλα και έκαναν κατάθεση ψυχής. Κάναμε ήδη κάποιες επαφές για νέα χρονιά, με θέλουν για να συνεχίσουμε το έργο μας. Είπα ότι προέχει να τελειώσουμε και θα δούμε. Η νίκη-κλειδί της χρονιάς ήταν το διπλό στην Επανομή, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είχαμε 12 ματς να νικήσουμε και είχε μαζευτεί μεγάλη πίεση».


Τόπο στα νιάτα

Στα αγωνιστικά, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα επανέλθει στην αποστολή ο Αντώνης Γιόνδης, καθώς ο υψηλόσωμος επιθετικός αποθεραπεύτηκε. Εκτός μάχης θα μείνει ο τραυματίας Γιάννης Αποστολίδης, ενώ ο τεχνικός της Αναγέννησης αναμένεται να δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, όπως ο Νίκος Κωστίκας και ο
Κώστας Σιδηρόπουλος.