Σελίδες

About

13 Ιουνίου 2012

Κοντά σε συμφωνία Αναγέννηση Γιαννιτσών Γιώργος Φοιρός.

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και στην επαναφορά του στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Φοιρός.
Οι 2 πλευρές είναι σε συνεχείς συζητήσεις εδώ και 4 μέρες έχει έρθει στην πόλη 2 φορές σε αυτές τις 4 μέρες , ενώ σήμερα είδαν μαζί το κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδος για την νέα χρονιά (επικρατέστερες περιοχής Π. Αγ. Αθανάσιος η Ελατοχώρι)
Ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα η διοίκηση του κ Καραογλανίδη και ο έμπειρος τεχνικός , το μόνο που εκκρεμεί για να τρέξει η συνεργασία είναι να τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν και από τις 2 πλευρές. Μέχρι την Παρασκευή λογικά θα ανακοινωθεί επισήμως.
Ο Φοιρός που η προπονητικη του αξία είναι μεγάλη και γνωστή ανά πανελλήνιο ξεκίνησε την εντυπωσιακή προπονητικη του καριέρα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών που την ανέβασε 2 κατηγορίες από Δ’ εθνική στην Β’ εθνική διαδοχικά με τον τίτλο του πρωταθλητή , μάλιστα επί προεδρίας κ Ιωσηφίδη λίγο έφτασε να βγει στην Α’ εθνική που από λεπτομέρειες έχασε την άνοδο από εκείνη την πετυχημένη θητεία στον πάγκο της Αναγέννησης οι μετοχές του κ Φοιρού εκτοξεύθηκαν στο προπονητικό χρηματιστήριο και με την γνωστή σε όλους καριέρα. Ο κ Φοιρός έχει πολλούς φίλους στην πόλη και φανατικούς υποστηρικτές για το λόγο αυτό γίνεται και η υπέρβαση.
Το σκεπτικό πάντως της διοίκησης που δεν βρίσκει αντίθετο και τον κοόυτς είναι η δημιουργία (η συνέχιση μάλλον) μιας νεανικής ομάδας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, παιδία της περιοχής, με όρεξη για ποδόσφαιρο και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών να βοηθήσουν την ομάδα.
Αν όμως κάτι πάει στραβά στις λεπτομέρειες και ναυαγήσει η περίπτωση Φοιρού τότε μόνο θα αναζητηθούν άλλες λύσεις η από την τοπική αγορά(Ασλανίδης, Χαραλαμπίδης , Γυριχίδης Κιουρκας) η από Θεσσαλονίκη.