Σελίδες

About

07 Ιουνίου 2012

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο δημαρχείο Πέλλας (photo)


Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, Χρήστο Κωνσταντινίδη, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, την Πέμπτη 7/6, για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες  της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα μπάσκετ που θα δώσουν οι βετεράνοι στα Γιαννιτσά, με καλαθοσφαιριστές όλων των συλλόγων του Δήμου Πέλλας.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μαζί με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Πέλλας για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και συζήτησαν για μελλοντικές, κοινές δραστηριότητες. Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κυριάκος Παντελίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Χρήστος Πασσαλής, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ, Απόστολος Ασλανίδης, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αραβησσού, Αβραάμ Χ΄΄παρασκευαϊδης και οι εκπρόσωποι του ακαδημιών μπάσκετ του Δήμου, Κώστας Μπαλτζίδης, πρόεδρος  του ΓΑΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΄΄ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, Γιάννης Κασιμίδης προπονητής του  ΓΑΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ Γιαννιτσών και Νίκος Σπόντης προπονητής των ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Ο Πρέλεβιτς δώρισε στον Δήμαρχο Πέλλας την φανέλα του ΠΑΟΚ , ενώ ο Δήμαρχος δώρισε  πιστό αντίγραφο του αγάλματος του Μ. Αλέξανδρου ώς Πάνα, από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας καθώς και προϊόντα τοπικών παραγωγών.
Ο Θρύλος του ΠΑΟΚ , που προσωπικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να παραβρίσκεται  στην Σερβία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα ξαναέρθει στα Γιαννιτσά την επόμενη εβδομάδα, για να παραδώσει  το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το φιλικό αγώνα, στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών , για το γεύμα αγάπης και στο ορφανοτροφείο, της Ιεράς Μητρόπολης ΄΄Παναγία  η Οδηγήτρια΄΄.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/6 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών ΄΄ Έλλη Μυστακίδου΄΄ , ώρα 7μμ, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τηλεοπτική κάλυψη : Πέλλα τηλεόραση
Περιγραφή :Γιώργος Χατζηχρήστος  - ΄΄ματιές Πέλλας ΄΄
Στην έναρξη και στα διαλείμματα του αγώνα το studio γυμναστική Βασίλη Βαρσαμά, θα παρουσιάζει χορούς latin , free latin, hip hop, ενώ η παρουσίαση των παικτών θα ξεκινήσει με το χορό ΄΄Ζορμπάς΄΄.
Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές – χορηγούς της εκδήλωσης:
- ΒΙΑΜΜΟΒ – Χ΄΄παρασκευαϊδης Ιορδάνης &ΣΙΑ
- ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
-GOODY΄S
-ΧΑΧΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – αρτοποιείο,  DENIS BAKERY
-ΒΟΥΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ανθοπωλείο
-ΧΟΥΣΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – παραγωγός οίνου
-MY STUDIO- φωτογράφηση αγώνα – www.my-studio.gr
- ΡΩΜΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ – εργαστήριο τοπικών προϊόντων
- ΚΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- εμπορία ποτών και αναψυκτικών
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Πέλλα τηλεόραση, το ράδιο Πέλλα, και οι εφημερίδες Γιαννιτσά και Πρωινή του Ν.Πέλλας.
Προπώληση εισιτηρίων : ΓΕΡΜΑΝΟΣ, FITNESS CENTER, PERFECT FITNESS CLUB, GOODY΄S, ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, CAFÉ ΕΠΟΧΕΣ, καφενείο ΄΄Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ΄΄στο παλιό ρολόϊ, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ
Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση, να επικοινωνούν με το  γραφείο αθλητισμού Δήμου Πέλλας , τηλ 2382 3 50809, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη.
Προσοχή : Δεν θα σταλούν προσκλήσεις. Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να προσέλθουν στο γυμναστήριο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα