Σελίδες

About

31 Ιουλίου 2012

Τρία Χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2012


Στο Κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων διεξήχθη στις 21 και 22 Ιουλίου η Β΄ φάση του 78ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών-τριών από 27 σωματεία όλης της χώρας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών πήρε μέρος σ’ αυτό με 17 αθλητές και αθλήτριες σε 8 πληρώματα και κατέκτησε τρία Χάλκινα μετάλλια που τον κατέταξαν στην 5η θέση της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων. 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων του Ομίλου:
  • 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ Κορασίδων με τις Μπαλλή Κατερίνα, Σάλλη Δανάη, Θωμαΐδου Ράνια και Μαρκοπούλου Βαΐτσα.
  • 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ Κορασίδων οι αδελφές Κατερίνα και Μαρία Σταυρακάκη.
  • 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στο σκιφ Παίδων ο Μακρίδης Κων/νος – Νίκος
  • 4 θέση στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων με τις Μαξούρη Κατερίνα, Αλμπαντάκη Πηνελόπη, Λαζαρίδου Δανάη και Χρυσάφη Κλεοπάτρα,
  • 9η θέση στο σκιφ Παίδων ο Μπαλλής Πέτρος
  • 9η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων με τις Τάντση Στέλλα και Χρυσάφη Στέλλα
Τέλος, το διπλό σκιφ Παίδων με τους Στεφανίδη Δημόκριτο και Παπαδόπουλο Ιωάννη και το σκιφ Κορασίδων με την Γκουγκουσούδη Ιωάννα, παρά την πολύ καλή παρουσία τους δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς. 
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προπονητή του Ομίλου κ. Φίτσιου Δανιήλ και των μελών της διοίκησης που παραβρέθηκαν στους αγώνες, η παρουσία της ομάδας στο 78ο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων κρίνεται επιτυχημένη και θέτει τις βάσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.
Την αποστολή συνόδευσε εκτός του κ. Φίτσιου, ο Αντιπρόεδρος και Έφορος κωπηλασίας κ. Θωμαΐδης Νικόλαος, ο Γ. Γραμματέας του ομίλου κ. Μαξούρης Γεώργιος, ο Νίκος Αλμπαντάκης ο οποίος για άλλη μια φορά ανέλαβε το δύσκολο έργο της μεταφοράς των αγωνιστικών σκαφών του Ομίλου και αρκετοί γονείς που ήρθαν στα Ιωάννινα για να εμψυχώσουν τα παιδιά τους.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας για την διαρκή συμπαράσταση που μας παρέχει και το ταξιδιωτικό γραφείο του Γιώργου Χρυσίδη για την πολύτιμη βοήθειά του.