Σελίδες

About

18 Ιουλίου 2012

Η απάντηση του Δημάρχου Πέλλας στον Πρόεδρο του Ε.Κ. Γιαννιτσών


Χωρίς καμία έκπληξη, πληροφορήθηκα τη συνέντευξη του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου διότι και στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει τη «συμπάθειά» του στο πρόσωπό μου, καθώς και τους ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς του.
Δυστυχώς, εκδηλώνει για μια ακόμη φορά κακόπιστη στάση απέναντι μου και στο θεσμό που υπηρετώ. Η προκλητική αναίδεια τόσο η δική του όσο και των υποστηρικτών του, είναι πρωτοφανής. Θα συνιστούσα στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, να είναι περισσότερο προσεκτικός σε όσα λέει και γράφει, διότι λησμονεί ότι είναι εκπρόσωπος ενός πολύ σημαντικού θεσμού.

Οι στόχοι βέβαια είναι προφανείς. Όσοι πιστεύουν πως θα εκβιάσουν το Δήμο και εμένα προσωπικά, για δικά τους οφέλη, τους πληροφορώ απλά, πως χρησιμοποιούν απαξιωμένη μεθοδολογία.
Όσο για την εφημερίδα που με τόση ευκολία δημοσίευσε τις ανακρίβειες του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου, χωρίς καν να διασταυρώσει τις κατηγορίες του, σας διαβεβαιώ πως η απόπειρα "στησίματος" ενός ανύπαρκτου θέματος έχει αποτύχει από την αρχή της. Είναι πλέον γνωστό ότι το μόνο που επιθυμείτε είναι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία εντυπώσεων. Ξεχνάτε προφανώς πως τα εισαγωγικά, δεν αποτελούν άλλοθι, ούτε για το δημοσιογράφο ούτε για τον εκδότη της εφημερίδας.
Είμαστε εδώ, με ανοιχτές τις πόρτες του απευθείας διαλόγου και της συνεργασίας με τους δημότες αλλά και με τους εργαζόμενους του Δήμου Πέλλας, προσπαθώντας για το καλύτερο και το εφικτό.
Γρηγόριος Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας