Σελίδες

About

14 Αυγούστου 2012

Την Πεμπτη η τελικη απαντηση του Γκιτκου.1-1 το φιλικο με Γαζωρο


Σε καθημερινή επικοινωνία με την διοίκηση της Αναγέννησης βρίσκεται ο έμπειρος τερματοφύλακας, Θοδωρής Γκίτκος. Ο 38χρονος πορτιέρο αναμένεται την Πέμπτη να βρεθεί στην πόλη των Γιαννιτσών για τις τελευταίες λεπτομέριες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία.

Μάλιστα την ίδια μέρα, εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα δώσει το παρών και στην προπόνηση της ομάδας.
1-1 με Εθνικο Γαζωρου η Αναγεννηση. 
Οι Σερραίοι αντιμετώπισαν μία ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Η ομάδα της Πέλλας προηγήθηκε με τον Χατζόγλου στο 15', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55' με τον Χαριτίδη.
Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης (36' Αποστολίδης), Γκόγκας, Μπεκιάρης, Σαββίδης, Νύρλας, Κωνσταντινίδης, Παλάσκας, Ναλμπάντης, Κοσμίδης, Μουσικάκης και Καπίας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αποστολίδης (69' Παπαθανασίου), Παπάζογλου, Μαχαιρούδης (66' Γαλακτερός), Κουκούτσης, Αγγελακάς, Γεωργιάδης, Κουκώλης, Μερεσιώτης, Ζιγγερίδης, Καρυπίδης (73' Κομνηνάκης), Χαριτίδης.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βασιλείου. Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Στεφανίδης, Στεργίδης, Καρακάσογλου. Επαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Μυλωνάς, Τσιαμης, Νταντίδης, Τσούκιτς, Γιόγιος, Παλαιολόγου.