Σελίδες

About

14 Αυγούστου 2012

Η κωμωδία "TΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ" στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών


Με τους Νίκο Μουτσινά, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Σολωμού κ.α.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, σε συνεργασία με την Live 2, παρουσιάζει την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα: 9.30 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την θεατρική παράσταση « ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ».
Το συγγραφικό δίδυμο Νίκος Μουτσινάς και Τζένη Διαγούπη, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της πρώτης τους συγγραφικής δουλειάς «Ψέκασα την Ελίζα»,  ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», η οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Με αφορμή τα βαφτίσια του παιδιού τους, ο Σωτήρης Παπατζάλας και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη Παπατζάλα, που μένουν με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλη, η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, την Μπόρτα Πομόλοβα, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα με την γυναίκα του Μπία Παπατζάλα και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας.
Τι συμβαίνει όταν ένα σόι με πολλά μυστικά συναντιέται; Απανωτές ανατροπές, κωμικά ξεκατινιάσματα....Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς; Τελικά θα γίνουν τα βαφτίσια;
Συντελεστές παράστασης
Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς & Ζωή Ξανθοπούλου
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Πρωταγωνιστούν:
Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Νίκος Μουτσινάς, Φωτεινή Ντεμίρη, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Σολωμού.
Γενική Είσοδος : 15 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλ: 23820-84381
Προπώληση Εισιτηρίων από την Πέμπτη 16 Αυγούστου στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, από τις 9. 00π.μ. έως 1.30 μ.μ.