Σελίδες

About

29 Αυγούστου 2012

Συμμετοχή της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας στην 25η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας


Θ. Θεοδωρίδης: ένας επιτυχημένος θεσμός σύμμαχος στην στρατηγική μας για εξωστρέφεια και άνοιγμα σε νέες αγορές

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας συμμετέχει και φέτος, με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στην 25η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης έχει ειδική συνεργασία με όλες τις Διευθύνσεις και Τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπως και με τους Φορείς στους οποίους συμμετέχει η Περιφέρεια, όπως η Αναπτυξιακή Πέλλας και το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», για την άρτια οργάνωση του περιπτέρου...
Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με την παρουσία στελεχών και συνεργατών της θα υπάρξει παρουσίαση της στρατηγικής και του Αναπτυξιακού προγραμματισμού, υλοποιούμενων και κατασκευαζόμενων έργων καθώς, επίσης, και ειδικών δράσεων της Περιφέρειας. Ακόμη, θα προβληθούν τοπικά προϊόντα ποιότητας και θα υπάρξει υλικό τουριστικής προβολής και ενημέρωσης για επίκαιρα θέματα για τους επισκέπτες. 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Ο θεσμός της Γεωργικής-Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας έχει καταφέρει να γίνει ορόσημο των εξελίξεων στην Αγροτική Οικονομία της Πέλλας, με ευρύτερη απήχηση στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.  Η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων στην οργάνωση και ανάδειξη του θεσμού αποτελεί ένα ακόμη συστατικό στοιχείο της επιτυχίας του. 

Με σημαντικούς άξονες του Αναπτυξιακού μας Προγράμματος τις συγκοινωνιακές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές υποδομές, την προαγωγή της εξωστρέφειας και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης προς τους πολίτες καθιστούμε την Πέλλα πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης και περιοχή ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».