Σελίδες

About

20 Αυγούστου 2012

Με σκορ 3-0 επικράτησε ο ΑΟ Κέρκυρα στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Με σκορ 3-0 επικράτησε ο ΑΟ Κέρκυρα στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έγινε την Κυριακή (19/8) στο Εθνικό Στάδιο του νησιού μας.

Η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν φανερή. Απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Football League, οι «Φαίακες» έφτασαν άνετα στη νίκη, μία εβδομάδα πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι στο βασικό σχήμα του ΑΟΚ ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος υπό απόκτηση στόπερ Έντερ Μοντέιρο Φερνάντεζ, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο 45λεπτο, παρόλο που είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα (την αμέσως προηγούμενη μέρα).

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε τον υπό δοκιμή Νίκο Τσουμάνη. Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι ο προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Δημήτρης Κοντοδήμος δεν έχει δικαίωμα να παίξει την 1η αγωνιστική, λόγω τιμωρίας από πέρσι, ενώ ο νεαρός Χρήστος Αρμένης είναι τραυματίας.

Τα τελικά του συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του ρόστερ, ο Μάντζιος θα τα βγάλει στο σημερινό (Δευτέρα 20/8) «οικογενειακό» ματς με την ομάδα Νέων, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Η κερκυραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 39', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μπάρκογλου, το οποίο κέρδισε ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος. Στο επόμενο λεπτό (40’) ο Ντιέγκο Λεόν έκανε μπαλιά-«τρύπα» στον Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των «Φαιάκων». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 57’ με σουτ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, έπειτα από νέα ασίστ του Λεόν.

Το ματς διεύθυνε ο Τάσος Κάκος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Τάσο Αυθίνο και Γιώργο Κατσούρη, και με 4ο διαιτητή τον Κώστα Τόμπρο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Λεόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος (46' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας (69' Λώττας), Σταμόγιαννος, Καραλής (36' Καραπέτσας, 83' Κούδας), Αγρίτης (69' Διαμαντόπουλος), Μπάρκογλου (69' Ηλιάδης), Λεόν (83' Τσοκάνης), Μοντέιρο (46' Πετρούσης), Τσουμάνης (83' Παπαδήμας), Γιάντσης (54' λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Γκούμας (83' Σίμωσης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ν. Παναγιωτίδης): Καραογλανίδης (69' Ζαχαριάδης), Σκέμπης (63'), Χατζόγλου (63' Τζούκιτς), Σερέτης, Στεργίδης (63' Ντατίδης), Ιορδανίδης (63' Παλαιολόγου), Φάμπιο (67'), Μπουτζίκος (63' Γιώγιος), Στεφανίδης (74' Σιδηρόπουλος), Σπαθαράς, Μπαξεβάνος (63' Τσιάμης).