Σελίδες

About

21 Αυγούστου 2012

Γεφυρες επικοινωνιας με Αποστολιδη λυνεται το προβλημα με Βοσνιαδη.

Κοντά σε διπλό «χτύπημα» με δυο παλιούς γνώριμους βρίσκεται η ομάδα της Πέλλας.
Και αν για τον Παναγιώτη Βοσνιάδη η περίπτωση επιστροφής του ήταν γνωστή, στο προσκήνιο έρχεται πλέον και το όνομα του Γιάννη Αποστολίδη. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός είχε αποκτηθεί πέρυσι τον Ιανουάριο και στο μισό χρόνο που έπαιξε στους κυανόλευκους βοήθησε σημαντικά για την αποφυγή του υποβιβασμού (έκανε εννιά συμμετοχές). Ωστόσο, ο Αποστολίδης αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και σε πρώτη φάση είχε αποχωρήσει από το ρόστερ της Αναγέννησης
Πλέον, οι δυο πλευρές έριξαν… γέφυρες επικοινωνίας και υπήρξε προφορική συμφωνία, με τον Γιάννη Αποστολίδη να ξεκινά πιθανότατα προπονήσεις από την Τρίτη. Ο ταλαντούχος μπακ (παίζει δεξιά, στόπερ, αλλά και αμυντικό χαφ) στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Ένωση Αλεξανδρούπολης, Παναιτωλικό, Μακεδονικό και Παναχαϊκή.

Λύση με Βοσνιάδη και… Σαμουηλίδης

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης Βοσνιάδης ξεπέρασε τα προβλήματα με τη Λάρισα και όλα δείχνουν ότι την Τρίτη θα λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ και θα επιστρέψει στα Γιαννιτσά μετά από μισό χρόνο. Μετά από διαβουλεύσεις ενός τριημέρου, η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη και οι βυσσινί φαίνεται πως τα βρήκαν, με τους Θεσσαλούς να μην πληρώνουν την δόση των 12.000 ευρώ που απέμενε και τον 23χρονο πορτιέρο να «σπάει» και τυπικά το συμβόλαιό του, παίρνοντας την… πολυπόθητη ελευθέρας.

Πάντως, για παν ενδεχόμενο, μετά το «ναυάγιο» με τον Γκίτκο (συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου) και όσο δεν… περπατούσε το θέμα Βοσνιάδη, η ομάδα της Πέλλας είχε ασχοληθεί και με τον 29χρονο γκολκίπερ, Χρήστο Σαμουηλίδη του Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο έμπειρος πορτιέρο ήταν βασικός στους Σερραίους την τελευταία τετραετία, ενώ ακόμα θήτευσε σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει θετική έκβαση με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, η λύση Σαμουηλίδη μένει στο… συρτάρι.

Εξάλλου, με μεγάλη ταλαιπωρία επέστρεψε η αποστολή των Γιαννιτσών μετά το φιλικό στην Κέρκυρα, στις… 5.30 το πρωί! Το επόμενο τεστ θα δοθεί την Τετάρτη, εντός έδρας με την Αναγέννηση Επανομής, την Πέμπτη οι «ρεζέρβες» θα αντιμετωπίσουν το Νέο Μυλότοπο, ενώ το Σάββατο οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον Πανσερραϊκό. Τέλος, τραυματίες παραμένουν οι Καρακάσογλου και Πολίτης, ενώ από την Τρίτη επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς ο νεαρός επιθετικός, Άγγελος Χαρμάνας.