Σελίδες

About

12 Αυγούστου 2012

Ενα βημα πιο κοντα στην Αναγεννηση ο θοδωρης Γκιτκος

Ο γρίφος με τον πορτιέρο στην ομάδα της Πέλλας είναι έτοιμος να λυθεί, μετά τα «ναυάγια» με τους Τόλιο και Λαμπάκη.
Τις τελευταίες ώρες οι κυανόλευκοι επιχείρησαν στροφή στον έμπειρο Βεροιώτη τερματοφύλακα, Θοδωρή Γκίτκο, με τον οποίο βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και αναμένεται να ξεπεραστεί, ώστε ο 38χρονος τερματοφύλακας να γίνει κάτοικος Γιαννιτσών και να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς συμπαίκτες του.

Ο Γκίτκος την τελευταία πενταετία έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα (συνολικά 122 παρουσίες), ενώ παλιότερα θήτευσε σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα (49 συμμετοχές σε δυόμισι χρόνια), Άρη (15 συμμετοχές το 2003-2004), Κέρκυρα (9 συμμετοχές από το 2004 ως το 2006) και Νίκη Βόλου (29 παρουσίες το 2006-2007), πριν καταλήξει στους Καισαριανιώτες. Ο Θοδωρής Γκίτκος συνεργάστηκε σε Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα με τον νυν τεχνικό σύμβουλο της Αναγέννησης, Γιώργο Φοιρό.

Τις επόμενες μέρες η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη αναμένεται να αποκτήσει και έναν Έλληνα αριστερό εξτρέμ, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Τέλος, την Κυριακή τα Γιαννιτσά δίνουν εκτός έδρας φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου (18:30), με αμφίβολο το νεαρό στόπερ, Τσιάμη, που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα.