Σελίδες

About

13 Αυγούστου 2012

Γ.Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ



          Μια νέα σχολική και αθλητική χρονιά ξεκινάει για τους νέους μαθητές, τα παιδιά μας, γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας, η ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας της πόλης μας Γ.Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» ξεκινάει για μια ακόμη χρονιά με σταθερά χαμηλή μηνιαία συνδρομή (20 ευρώ-35 για αδέρφια) και παράλληλα με το μεράκι και τη φιλοδοξία να συνεχίσει και να διευρύνει την επιτυχημένη αθλητική πορεία των προηγούμενων ετών.
Εξάλλου το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της πόλης μας, δεν λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος, αλλά αποτελεί συλλογική προσπάθεια των μελών – γονέων για την γαλούχηση των παιδιών μας με αρχές, υγιή πρότυπα και αξίες, που θα τα θωρακίσει απέναντι σε κακές επιρροές και θα τα κρατήσει μακριά από πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια, όπως αυτά που βλέπουμε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σταθερή επιδίωξη είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη και ενεργή παρουσία και συμμετοχή των γονιών ώστε με τη συλλογική προσπάθεια, να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα παιδιά μας.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου ενώ εγγραφές γίνονται κάθε μέρα, στον αθλητικό χώρο (Πλατανότοπο), στο βοηθητικό γήπεδο της «Αναγέννησης», από ώρα 18:30 έως 20:00.Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μυστρίδης Παναγιώτης 6971816046. Λειτουργούν όλα τα τμήματα:Παίδες:1998-1999, Προπαίδες:2000-2001, Τζούνιορ:2002-2003, Προτζούνιορ-Μπαμπίνι:2004 και πάνω και για πρώτη φορά στη σχολή μας τμήμα Κορασίδων (άνευ ορίων ηλικίας).
Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και παιδιά να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη συλλογική μας προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει σπεύσουν όσο το δυνατό νωρίτερα, για να καταρτίσουμε έγκαιρα τα τμήματα και να οργανώσουμε την καλύτερη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.  Ενημερώνουμε ότι 20-31 Αυγούστου θα λειτουργήσει (παρουσία των προπονητών μας) ένα είδος καμπ όπου θα γίνουν δοκιμές παικτών προκειμένου να γίνουν οι τελικές επιλογές στελέχωσης των τμημάτων.

                                                                                          Το Δ.Σ. του
                                                          ΓΑ.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»