Σελίδες

About

07 Αυγούστου 2012

Εκτος συνορων αναζητουν πορτιερο στην Αναγεννηση.Παρελθον ο Μπεκα


Προτάθηκαν οι Μάτιτς-Τανάσκοβιτς


Στα μεταγραφικά, η Αναγέννηση είδε και… απόειδε με Έλληνες τερματοφύλακες (δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο σε προσιτή τιμή) και σύμφωνα με πληροφορίες στράφηκε στην αγορά της Σερβίας, απ’ όπου είναι πιθανό να…

ψωνίσει ξανά, μετά την έλευση του μέσου, Μπόγιαν Τσούκιτς. Συγκεκριμένα, φαβορί για να «κλείσει» στην ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη δείχνει ο 30χρονος, Μίλε Μάτιτς (1.90 ύψος), που έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Βοσνία και Νορβηγία και ενδέχεται να αφιχθεί τις επόμενες μέρες στην πόλη της Πέλλας. Επίσης, εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» δείχνει ο επίσης Σέρβος, Νικόλα Τανάσκοβιτς (1.91 ύψος), με θητεία σε ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής της πατρίδας του.
Μείον ένα παίκτη αριθμεί πλέον το ρόστερ της ομάδας της Πέλλας, αφού λύνεται η συνεργασία με τον Ρόβινσον Μπέκα. Αυτή η εξέλιξη αποτελούσε επιθυμία του νεαρού μέσου, που προφανώς βρίσκεται κοντά στην ανεύρεση της επόμενης επαγγελματικής του στέγης.
Εξάλλου, την Τετάρτη τα Γιαννιτσά δίνουν δυνατό εκτός έδρας φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18:45, ενώ στη συνέχεια θα δώσουν και άλλα παιχνίδια, με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Επανομής. Τέλος, στην Αναγέννηση καταδίκασαν την συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων του Ηρακλή στην πρόσφατη επεισοδιακή αναμέτρηση των δυο ομάδων.