Σελίδες

About

06 Αυγούστου 2012

To φιλικο που δεν εληξε ποτε....

Ο «Γηραιός» είχε καλύτερη απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έγινε τη Δευτέρα (06/08) στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Ήταν το 38’ όταν ο Λιόλιος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στον Στεφανίδη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 33’ η Αναγέννηση είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κραβαρίτης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Σερέτη.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κραβαρίτης, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Λιόλιος, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Παληγεώργος, Κιβρακίδης, Θόριαν, Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης.    Έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Πουρσανίδης, Ραφαήλης, Λαβιδάς, Τροΐρης, Μαυρίδης, Σαλαπάτας, Μιχαηλίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Σκέμπης, Σερέτης, Σπαθάρας, Μπουτζίκος, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Τζούκιτς, Στεργίδης, Στεφανίδης, Γιόγιος.


Μικρα Μικρα.
Το παιχνιδι δεν τελειωσε ποτε λογο επεισοδιων που προκαλεσαν οι οπαδοι του Ηρακλη.Oλα ξεκινησαν οταν μια κροτιδα εσκασε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,ενω μετα απο λιγα λεπτα εσκασε και δευτερη.
Απο τον ξυλοδαρμο δεν γλυτωσε ουτε ο προεδρος της Αναγεννησης ο οποιος εφαγε κλωτσια απο πισω με αποτελεσμα να μεινει κατω για αρκετα λεπτα.
Πολυ μικρη αποδειχτηκε η αστυνομικη δυναμη με αποτελεσμα να μην μπορεσει να βαλει τελος στα επισοδεια παρα της φιλοτιμες προσπαθειες.

Η ομαδα της Αναγεννησης εδειξε καλα στοιχεια και εδειξε πως με καποιες προσθηκες θα πετυχει τον στοχο της.(Ελειψη εμπειρου γκολκιπερ).

Πολυ καλα στοιχεια εδειξε ο υποδοκη παικτης(Φαμπιο) της Αναγεννησης που περσι αγωνιζοταν στην ομαδα των Χανιων και αν μεινει ελευθερος θα βοηθησει παρα πολυ.
Περιπου 1000 ατομα παρακολουθησαν τον φιλικο αγωνα.