Σελίδες

About

03 Αυγούστου 2012

Καθημερινή βελτίωση στα Γιαννιτσά η αποψη του Ν.Παναγιωτιδη

Ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού στα Γιαννιτσά, Νίκος Παναγιωτίδης μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία.
Στον Άγιο Αθανάσιο βρίσκεται εδώ και περίπου 10 ημέρες η Αναγεννηση και προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν. Ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού, Νίκος Παναγιωτίδης, λοιπόν, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία των «κυανόλευκων» και προανήγγειλε ενίσχυση.


«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, υπάρχει όρεξη και όλοι γνωρίζουν ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα στην διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τα νέα κυρίως παιδιά δείχνουν θέληση και βελτιώνονται μέρα με την μέρα. Αυτή την στιγμή η προετοιμασία βαδίζει πολύ καλά υπάρχει αισθητή βελτίωση από το ξεκίνημα έως σήμερα και πιστεύω να τελειώσουμε το κύριο στάδιο χωρίς τραυματισμούς. Το περιβάλλον είναι ιδανικό και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τόσο από τις εγκαταστάσεις αλλά γενικότερα με την διαμονή μας, εδώ. Όλα κυλούν βάσει προγράμματος κάτι που θέλουμε να έχει διάρκεια.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και επτά από την δεύτερη ομάδα που προπονούνται μαζί μας. Κοντά στα νέα παιδιά υπάρχουν αυτή την στιγμή ο περσινός βασικός κόρμος, που με την προσθήκη τριών με τεσσάρων ακόμη έμπειρων παικτών θα χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία. Οποιες αλλαγές θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς το φετινό ρόστερ δεν επιθυμούμε να ξεφύγει πέραν από τους 27 παίκτες».

Προγραμμα φιλικων

Αναγεννηση - ΑΕΠ Ηρακλης    (δημοτικο σταδιο Γιαννιτσων  18.30)
ΠΑΣ Γιαννενα -Αναγεννηση     (εκτος εδρας)
Εθνικος Γαζωρου Αναγεννηση (12/08 Σερρες  02/09 δημοτικο σταδιο Γιαννιτσων)
Πανσεραικος - Αναγεννηση     (δημοτικο σταδιο Σερρων).
Ενω καταβαλονται προσπαθιες για την διεξαγωγη φιλικων αγωνων με αντιπαλους τον ΠΑΟΚ την Λαρισα και την ομαδα της Βεροιας.