Σελίδες

About

09 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1
Ισόπαλο 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Βέροια. Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών με την ελλιπή ομάδα της Βέροιας(έπαιξε και το Σάββατο με Νίκη Βόλου 1-1) με την ισοπαλία να αδικεί το συγκρότημα της Πέλλας που έπαιξε καλύτερα και δικαιούταν το κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 35΄με σουτ του Παυλίδη. Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο 48΄ με τον Πάολο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Κοτταρίδη, μετά από απόκρουση σε σουτ του Πολίτη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

11΄ο Καρακάσογλου, μετά από πάσα του Φάμπιο με γυριστό δυνατό σουτ στο γάμα, ανάγκασε τον Τζόναθαν σε έξοχη απόκρουση.
15΄ο Φάμπιο με έξοχη προσπάθεια βγήκε απέναντι στον Τζόναθαν αλλά το σουτ πλασέ απέκρουσε ο πορτιέρο της Βέροιας.
35΄ ο Καλτσάς έβγαλε σε θέση βολής τον Παυλίδη που πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-1.
38΄ τριπλή ευκαιρία για την Αναγέννηση. Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ιορδανίδη εξουδετέρωσε ο Τζόναθαν, στο ριμπάουντ σουτ του Γιόγιου, απέκρουσε και πάλι ο Τζόναθαν με την μπάλα να στρώνετε στον Σιδηρόπουλο που νικήθηκε από τον έμπειρο τερματοφύλακα.
48΄ αντεπίθεση της Αναγέννησης ο Πολίτης έκανε το σουτ, έδιωξε ο Κοτταρίδης και στην συνέχεια με σουτ ο Πάολο έκανε το 1-1.
60΄ τετατετ του Μενέντεζ, πριν πλασάρει τον Λαμπάκη ο Σκέμπης έδιωξε σε κόρνερ.
62΄ ο Καρακάσογλου έβγαλε σέντρα από δεξιά στον Πολίτη που γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Βέροιας με τον Πάολο να κάνει το σουτ πάνω στον Κοτταρίδη που έδιωξε με δεύτερη προσπάθεια.
73΄ τετατετ του Φάμπιο μετά από πάσα Ιορδανίδη, ο Κοτταρίδης απέκρουσε το πλασέ του Πορτογάλου.

Διαιτητής: Καραφωτάκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Χατζόγλου,Μπουτζίκος, Σερέτης, Καρακάσογλου, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Ιορδανίδης, Φάμπιο. Έπαιξαν και οι Νταντίδης, Πολίτης, Πάολο, Καρπαθάκης, Μπαξεβάνος, Τσιάμης, Αρβανιτόπουλος, Ζαχαριάδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Jonathan lopez, Sznaucner, Σιμηχανίδης, Bezzera, Βεργώνης, Καλογέρης, Bellon, Καλτσάς, Menendez, Παυλίδης. Έπαιξαν και οι Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαρακατσάνος, Μάνος, Σκαθαρούδης και Perez Moreno.