Σελίδες

About

09 Σεπτεμβρίου 2012

Παρελθον ο Σερέτης απο Βουκεφάλα Πέλλας

Χωρίζουν οι δρόμοι της καλαθοσφαιριστικής ομάδαςτης Πέλλας Βουκεφάλα και του, μέχρι πρότινος, προπονητή της Σερέτη Θεολόγου.
Αν και οι συζητήσεις που διεξήχθηκαν ήταν σε φιλικό κλίμα και υπήρχε έκδηλη η διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας, εντούτοις δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία των δύο πλευρών και ο γνωστός τεχνικός δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας την καινούργια σεζόν.
".... Είμαι ικανοποιημένος που ήμουν ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με το περσινό νέο, δυναμικό ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας και το θετικό -ελπίζω- πρόσιμο του απολογισμού της. Αποχωρώντας από τον Βουκεφάλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου την περσινή σεζόν...Το ότι δεν καταλήξαμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας, είναι κάτι που με λύπησε ιδιαίτερα ,αλλά κρατώ πάντα την αγάπη για το σύλλογο και τις φιλίες που δημιούργησα...Ευχαριστώ τους παίκτες μου που με ενέπνευσαν, με τίμησαν, δείχνοντας σεβασμό, ,αγάπηκαι αυταπάρνηση και στάθηκαν όρθιοι στις αντιξοότητες που ταλαιπωρούν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία,με την τρέλα τους για το μπάσκετ....Tέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας για την συγκινητική στήριξη του σ´ όλους τους αγώνες της χρονιάς..Εύχομαι κάποια στιγμή να συγκλίνουν και πάλι οι δρόμοι μας-εάν οι συγκυρίες ευνοήσουν......"