Σελίδες

About

06 Σεπτεμβρίου 2012

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2012


Η Πόλη των Γιαννιτσών είναι έτοιμη να δεχθεί τους εκατοντάδες δηλωθέντες δρομείς στα δυο αγωνίσματα. Οι Ομάδες εργασίας της διοργάνωσης εργάζονται πυρετωδώς για να εξασφαλίσουν την άρτια φιλοξενία των δρομέων και στις δυο διαδρομές.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – CHIPS
Η παράδοση των αριθμών και των chips χρονομέτρησης (Pella Half Marathon) κ.λ.π. υλικό θα γίνει:

α) Σάββατο 08-09-2012 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (στον Πεζόδρομο πίσω από την Λέσχη Αξ/κών) κατά τις ώρες 18:00- 21:00
β) Κυριακή 09-09-2012 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ (Αφετηρία) κατά τις ώρες 07:00-08:30.
Για καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι έχοντες δυνατότητα, να προτιμήσουν να παραλάβουν  τους  αριθμούς κ.λ.π. την ημέρα του Σαββάτου στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών.
ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ
  • PELLA HALF MARATHON – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 09:00 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ.
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6.00 0 μ.
Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 09:15 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ.
Παρακαλούνται οι δρομείς και βαδιστές να βρίσκονται έγκαιρα στις Γραμματείες εκκίνησης, διότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι προγραμματισμένοι χρόνοι της Διοργάνωσης.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Η Τροχαία Γιαννιτσών θα προβεί σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Δημοτικό, Επαρχιακό και Εθνικό δίκτυο όπου θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή των αγώνων και καθόλη την διάρκεια αυτών. Παρακαλούνται οι οδηγοί για την διευκόλυνσή τους,  να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Τροχονόμων. Το ίδιο ισχύει και για τους αγρότες που τυχόν οι ανάγκες του επαγγέλματός τους επιβάλλουν την μετάβασή τους στον Κάμπο των Γιαννιτσών τους οποίους θα καθοδηγούν επιπλέον και εθελοντές της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Οι Δρομείς και Βαδιστές παρακαλούνται να υπακούουν στις οδηγίες των Εθελοντών και των Δημοτικών  Αστυνομικών που θα είναι επιφορτισμένοι με την διευθέτηση της στάθμευσης, πέριξ του χώρου της εκκίνησης (ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ).
Η ιστοσελίδα της Ο.Μ.Γ (www.omgclub.gr) παρέχει πληροφορίες για τον τρόπο προσέγγισης  στην αφετηρία και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας, την Τροχαία Γιαννιτσών, την Δημοτική Αστυνομία Γιαννιτσών, την ΓΑΣ ΣΕΓΑΣ Π/Κ,  την Ραδιολέσχη Έδεσσας, την ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας «Ήφαιστος», τον όμιλο φίλων μοτοσυκλέτας Καρυώτισσας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Γιαννιτσών «Φασιανός», την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, τον Ναυτικό όμιλο Γιαννιτσών «Ο Λουδίας» την ιδιωτική εταιρία φύλαξης ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ Χ και ΣΙΑ ΟΕ, το Φροντιστήριο ΜΕ  «ΣΤΟΧΟΣ», το Φροντιστήριο ΜΕ «ΣΥΓΧΡΟΝΟ», το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», που εργάζονται για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.
Συνάδελφε Δρομέα, φίλε Βαδιστή καλώς να ορίσετε και καλό τερματισμό! 
Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ                                                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ