Σελίδες

About

05 Σεπτεμβρίου 2012

Ενα ακομη φιλικο χωρις την χαρα της νικης για την Αναγεννηση

Μετά από πέντε διαδοχικές νίκες, οι Σερραίοι έμειναν στην ισοπαλία με την ομάδα της Πέλλας.
Βέβαια, αυτό δεν ενόχλησε τόσο τον Μιχάλη Γρηγορίου, που έδωσε φανέλα βασικού σε αρκετούς νεαρούς που προωθήθηκαν φέτος από τη δεύτερη ομάδα. Ο τεχνικός των «λιονταριών» άφησε στον πάγκο αρκετούς παίκτες πρώτης γραμμής, που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το Σάββατο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Γενικώς το φιλικό ήταν μοιρασμένο, με τον Πανσερραϊκό να είναι ανώτερος στο πρώτο μέρος και την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη να αφήνει καλές εντυπώσεις στο δεύτερο, όταν έχασε ευκαιρίες.
Στο 31΄ και το 32΄ οι προσπάθειες των Τσιμίκα και Γιαννόπουλου αντίστοιχα πέρασαν άουτ, ενώ στο 34΄ ο πρώτος βρήκε τον δεύτερο, που πλάσαρε εύστοχα τον Λαμπάκη για το 1-0. Στο 41΄ και το 59΄ ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» στις προσπάθειες των Μπαξεβάνου και Ιορδανίδη, ενώ στο 66΄ τα Γιαννιτσά έφτασαν στην ισοφάριση, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώστα Καρακάσογλου. Στο 72΄ ο Τοντόροφ σούταρε με δύναμη άουτ και στο 85΄ ο Μπίμπης έδιωξε την κεφαλιά του Σερέτη. Στο 86΄ το σουτ του Γκουγκουλιά σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 87΄ ο Κασέρης έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Αρβανιτόπουλου.

Το επόμενο φιλικό για την Αναγέννηση θα δοθεί την Κυριακή, στο Νέο Μυλότοπο κόντρα στη Βέροια.

 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης (65΄ Μπίμπης), Κασέρης, Καψάλης, Καρασαλίδης (48΄ Κασμερίδης), Μπριλάκης (46΄ Καρακώστας), Παρασκευαϊδης (74΄ Δαγκούλης), Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Γκουγκουλιάς, Μπονέρης (46΄ Τοντόροφ), Τσούτσης.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Τσιάμης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Ντατίδης, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο. Έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Καρακάσογλου, Χατζόγλου, Σιδηρόπουλος, Αρβανιτόπουλος, Ντε Πάολα, Παλαιολόγου, Καρπαθάκης, Μερακλής, Ζωγράφος, Ζαχαριάδης.