Σελίδες

About

15 Σεπτεμβρίου 2012

Aνακοίνωση της ΤΟ Χρυσής Αυγής Πέλλας για το χθεσινό συμβάν στα Γιαννιτσά


Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προσπάθεια αμαύρωσης της εκδήλωσης μνήμης προς τιμήν των 120 συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στην πόλη των Γιαννιτσών, από τρία ορφανά του Τσαουσέσκου.
Οι συγκεκριμένοι "κύριοι' αντιγράφοντας τους κατσαπλιάδες - ληστοσυμμορίτες πολιτικούς πρόγονους τους, άρχισαν να βγάζουν άναρθρες κραυγές, μιμούμενοι τους συμπαθέστατους χιμπατζήδες, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου από τον επικεφαλής της Τ.Ο. Πέλλας Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη καi εκτόξευσαν βεγγαλικό το οποίο έσκασε δίπλα στα πόδια του Συναγωνιστή Θεόδωρου Χλωρίδη, ο οποίος απέφυγε τον τραυματισμό χάρη στην έγκαιρη προειδοποίηση κάποιου συμπολίτη μας.

Επικεφαλής της ομάδας των ερυθρών χούλιγκαν που είχαν κρυφτεί πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος μΑυγήςε την παράταξη του κκε Χρήστος Σίσκος, φυτεμένος υπάλληλος στην τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ, ένας άγνωστων λοιπών στοιχείων νοσταλγός των γκουλάγκ και ένας Μπακαλάκης μέλος και υποψήφιος της συμμορίας των εμπρηστών της MARFIN, της γνωστής λαθρολάγνας κάστας της ανταρ-CIA ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τις έκνομες πράξεις του.
Οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρωπόμορφων τεράτων Ζαχαριάδη και Βελουχιώτη, οι αρνητές της σφαγής των Ελλήνων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τον"πατερούλη" Στάλιν, αυτοί που χάρηκαν με την Μικρασιατική Καταστροφή και αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό εισβολέα, τα πολιτικά τέκνα της πέμπτης ολομέλειας του ΚΚΕ που ζητούσε ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη καλά θα κάνουν να μην βάζουν στο στόμα τους το Εθνικιστικό Κίνημα.
Οι δοσίλογοι όλων των Εθνικών Αγώνων δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για προδοσίες όταν η προδοσία είναι έμφυτη στον ιδεολογικό τους χώρο. Το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την καταστροφή που προκάλεσαν στην πατρίδα μας με τον συμμοριτοπόλεμο, για τις ρουφιανιές και τις προδοσίες τους, για το παιδομάζωμα και για τα χιλιάδες άλλα εγκλήματα τους.
Την απάντηση από τον Ελληνικό Λαό την πήραν σήμερα όταν αποδοκιμάστηκαν έντονα για την αισχρή τους πράξη και έφυγαν με την ουρά στα σκέλια. Την απάντηση την παίρνουν καθημερινά από τον κόσμο που συμπορεύεται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Περαστικά σας "προλετάριοι" και καλό ταξίδι προς την αφάνεια.
Με τιμή, Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας