Σελίδες

About

15 Σεπτεμβρίου 2012

Ηττα στο φιλικο του Βολου για την Αναγεννηση

Με πρώτα «βιολιά» τους Γιενγκά και Ανιέτε, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε με 1-0 στο εντός έδρας φιλικό με τους κυανόλευκους, δείχνοντας οτι μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος
. Τα Γιαννιτσά πάντως στάθηκαν καλά στο Βόλο και μπορούσαν να προηγηθούν στο 17΄, όταν ο Καρακάσογλου αστόχησε σε κενή εστία. Στο 24΄ ο Γιενγκά βρήκε τον Ανιέτε που με σουτ έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Στο 28΄ η κεφαλιά του Ντατίδη από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 88΄ ο Στεφανίδης αστόχησε ξανά για την Αναγέννηση. Βεβαίως, αρκετές φάσεις έχασαν και οι ερυθρόλευκοι, που έπαιξαν χωρίς τους Μπακαγιόκο και Τσιάτσιο. 

Από την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη άρεσε ο Πορτογάλος Φάμπιο, ενώ απουσίασαν οι τραυματίες Γιόγιος, Τσιάμης, Χαρμάνας και Αρβανιτόπουλος. Για τον τελευταίο διατυπώνονται έντονοι φόβοι για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, με βάση και το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε. Ο νεαρός μέσος Βασίλης Αρβανιτόπουλος θα εξεταστεί και από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή και θα φανεί αν όντως χρειαστεί να λείψει για ένα πεντάμηνο, ή τελικά γλιτώσει τα χειρότερα.



Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Χατζόγλου (46' Καρπαθάκης), Σπαθάρας (78' Πολίτης), Σκέμπης (78' Κυριακίδης), Σερέτης (68' Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46' Ντε Πάολα), Ντατίδης, Φάμπιο, Καρακάσογλου, Στεφανίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας):
Ρόκα (46' Γκίτκος), Καρράς (82' Στουρνάρας), Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι (75' Κοτζαθανάσης), Ντεβάλις (70' Παππάς), Ανιέτε, Γενγκά (60' Γαλάνης), Ογιαρμπίντε (89' Κολημήτρας), Γόγολος.