Σελίδες

About

17 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για την «Giannitsa Basketball Academy»



  Γ. Κασιμίδης: «17 Χρόνια εμπειρίας εγγυώνται την επιτυχία των στόχων μας…»


Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, «Giannitsa Basketball Academy», στην οποία από φέτος εκτός από τα τμήματα των αγοριών θα λειτουργήσουν και νέα τμήματα, που απευθύνονται σε κορίτσια ηλικίας 6 έως 14 ετών.


«Η Ακαδημία μας για μια ακόμη χρονιά ανοίγει τις πύλες της, φιλοδοξώντας να προσφέρει στα νέα παιδιά μια αξέχαστη δημιουργική ενασχόληση, υπό την επίβλεψη έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ», τονίζει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης, προσθέτοντας: «Εύχομαι σε όλους καλή αθλητική χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο μας το οποίο, πέρα από την ψυχαγωγία, έχει έναν βασικό στόχο: την διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης  πρότασης προς την νεολαία για ένα ισορροπημένο  τρόπο ζωής, βασισμένο στην άθληση και την ψυχαγωγία. Φυσικά με την πλούσια εμπειρία που διαθέτουμε συμβάλλουμε, όλα τα στελέχη της Ακαδημίας, στην ουσιαστική μπασκετική διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο του μπάσκετ εγγυάται την επιτυχία των στόχων που θέτουμε», καταλήγει ο κ. Κασιμίδης».
 
Για όλα τα παραπάνω στην Ακαδημία υπάρχει μια ικανή και έμπειρη ομάδα προπονητών, που μπορεί να υποστηρίξει και να υλοποιήσει το εγχείρημα, όπως άλλωστε πράττει εδώ και 17 χρόνια!

Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τους:

Φώτης Δημητριάδης, προπονητής ανδρικού και εφηβικού τμήματος, καθώς και των αγοριών στις μικρές ηλικίες(παιδιά δημοτικού). 

Κώστας Χατζηαντωνίου, προπονητής ανδρικού και παιδικού τμήματος  καθώς και  των αγοριών στις ηλικίες των αγωνιστικών τμημάτων.

Χαράλαμπος Χαριτίδης, προπονητής των τμημάτων υποδομής κοριτσιών.

Ο υπεύθυνος, οι προπονητές και οι αθλητές της «Giannitsa Basketball Academy» εύχονται σε όλους  υγεία και δύναμη για την νέα αγωνιστική χρονιά.