Σελίδες

About

15 Οκτωβρίου 2012

Διακρίσεις Ακαδημίας Μπάσκετ "ΙΚΑΡΟΙ " Γιαννιτσών στο Τουρνουά 3Χ3


Μεγάλες χαρές και έκδηλη ικανοποίηση επεφύλαξε το φετινό τουρνουά 3χ3 της Ε.Ο.Κ. για την Ακαδημία Μπάσκετ 'ΙΚΑΡΟΙ ", που έλαβε χώρα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών το σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου.
Ανάμεσα στό πολύβουο μελίσσι από παιδιά ,αγόρια και κορίτσια,που έπαιξαν, συναγωνίστηκαν και γέμισαν από ζωντάνια και ενθουσιασμό το κέντρο της πόλης , τα παιδιά των "ΙΚΑΡΩΝ " πρωταγωνίστησαν στην μαζική συμμετοχή, στη μαχητικότητα αλλά και στις επιτυχίες που κατέκτησαν σ' όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ,τόσο στα "μονά "3χ3 ,όσο και στους διαγωνισμούς ελευθέρων βολών και τριπόντων.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Σπόντη Νίκου,υπευθύνου της Ακαδημίας μετά το τέλος του διήμερου: "....Όπως και πέρισυ έτσι και φέτος η πόλη μας είχε το προνόμιο να φιλοξενήσει το τουρνουά 3χ3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Σ' αυτή τη γιορτή του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού και νεολαίας , τα αγόρια και κορίτσια της ακαδημίας μας έδωσαν το βροντερό παρών, χάρηκαν το παιχνίδι παίζοντας με δεκάδες άλλα παιδιά και πρωταγωνίστησαν στις διακρίσεις ,γεγονός που χαροποίησε τόσο τα ίδια και τους γονείς τους, όσο και μένα και τον συνάδερφο προπονητή Σερέτη Θεολόγο. Τέτοιες διοργανώσεις δίνουν πνοή στην πόλη και κίνητρο στα παιδιά να βγούν από το σπίτι ,να αθληθούν μιας και "φροντίσαμε " εμείς οι μεγάλοι να τους στερήσουμε το παιχνίδι της αλάνας που κάποτε σαν παιδιά απολαμβάναμε!
Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γιαννιτσών κο. Στάμκο και στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού που αγκάλιασε τη διοργάνωση, στην Ομοσπονδία και στους ανθρώπους της που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά την πόλη μας ,στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που ενέπνευσαν τα παιδιά να λάβουν μέρος και τέλος συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ' αυτή την μπασκετική πανδαισία χαράς και κεφιού!...."