Σελίδες

About

23 Οκτωβρίου 2012

Ομαδα που κερδιζει δεν αλαζει...

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει το γνωστό ρητό και στην Αναγεννηση είπαν να το... εφαρμόσουν και για την αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού ματς κυπέλλου.

Η Αναγεννηση ταξιδεύει από το μεσημέρι της Τρίτης (23/10) για την Κέρκυρα όπου θα αντιμετωπίσει την Κασσιόπη για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας (24/10, 14:30) και οι Γιώργος Φοιρός και Νίκος Παναγιωτίδης πήραν στην αποστολή τους ίδιους παίκτες που είχαν καλέσει στο παιχνίδι με την Επανομή.
Την 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Λαμπάκης, Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Τσιάμης, Μπουτζίκος, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Σκέμπης, Κυριακίδης, Σπαθάρας, Ντατίδης, Σιδηρόπουλος, Ντε Πάουλα, Καρακάσογλου, Στεφανίδης, Πολίτης, Στεργίδης και Φάμπιο.
Στο μεταξυ στοχος της Βεροιας φαινεται να ειναι ο Φαμπιο.Ο παικτης αρεσει στην διοικηση της Βεροιας και δεν αποκλειεται να αποκτηθει πολυ συντομα.(Πιστεουν πως θα πωληθει ο Ολαιταν).Να σημειωθει πως υπαρχει ενδιαφερον και για αλλους παικτες της ομαδας μας η οποια φιγουραρει στην πρωτη θεση και μαλιστα με παικτες με πολυ προσιτο μπατζετ.....

Σχολιο.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;