Σελίδες

About

07 Νοεμβρίου 2012

Ζουμε το ονειρο....Δειτε ολα τα γκολ της 7ης αγωνιστικης

Ο «Μr Goal» των Γιαννιτσών λέγεται
Γιάννης Στεφανίδης, που έχει γίνει… talk of the town με τις «οργιαστικές» επιδόσεις του! Βλέπετε, είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Β΄ Εθνικής δυο χατ τρικ σε ισάριθμες συνεχόμενες αναμετρήσεις πρωταθλήματος (ενδιάμεσα είχαν δοθεί τα ματς Κυπέλλου με Κασσιόπη και Νίκη Βόλου). Ο 27χρονος γηγενής επιθετικός, έστω και σε σχετικά προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο. Με εμφατικό τρόπο, καθώς είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, με την αξιοζήλευτη επίδοση των έξι γκολ σε εφτά ματς, οδηγώντας την Αναγέννηση στην κορυφή ως τώρα, παρότι ο αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία! Όποιος έλεγε το καλοκαίρι ότι οι κυανόλευκοι των τόσων οικονομικών προβλημάτων θα φιγούραραν στο «ρετιρέ», έχοντας πέντε νίκες σε εφτά ματς και κερδίζοντας καθολικά σεβασμό και αποδοχή, θα τον… έκλειναν πίσω από τα σίδερα!
Ο Στεφανίδης «υπέγραψε» με δυο χατ τρικ τα ισάριθμα τελευταία διπλά της ομάδας του, με Αναγέννηση Επανομής (0-3) και Δόξα Δράμας (2-3).Σε δηλωσεις που εκανε αναφερθηκε σε ολους και σε ολα.
 «Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα δεν γίνεται να πηγαίναμε, ούτε η ομάδα, ούτε εγώ προσωπικά. Στα φιλικά και στα πρώτα ματς πρωταθλήματος δεν έβρισκα δίχτυα. Δούλεψα πολύ όμως με το τεχνικό τιμ και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Όσο σκοράρει ένας επιθετικός, τόσο συνεχίζεται η ρέντα, απελευθερώνεται ψυχολογικά και… ανοίγει η όρεξη. Ούτε ο πιο αισιόδοξος μέσα στην Αναγέννηση ή και στον κόσμο μας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Ζούμε ένα όνειρο στα Γιαννιτσά και περιμένουμε να δούμε που θα μας βγάλει. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Η διοίκηση παλεύει πολύ να τα ξεπεράσουμε. Μαζί με τους φιλάθλους μας, ελπίζουμε ότι δεν θα μας επηρεάσουν πολύ, θα είναι πραγματικά κρίμα. Βεβαίως, πρέπει να πούμε ότι μετά από αυτό το ξεκίνημα δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Δεν λέμε ούτε για τριάδα, ούτε για εφτάδα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, είμαστε στην αρχή και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική. Τα φαβορί είναι άλλα, ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, ο Εργοτέλης, η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, η Καλλονή, η Καβάλα και η Νίκη Βόλου. Θέλουμε να σωθούμε γρήγορα, να τερματίσουμε ψηλά και να παίξουμε καλή μπάλα. Ότι επιπλέον έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο και θα το κυνηγήσουμε. Κλειδί για να πετύχει κάποιος είναι η σταθερότητα, αλλά και η τύχη!».

«Ατού η έλλειψη πίεσης»

Για να συνεχίσει ο πρώην επιθετικός των Ναυπακτιακού Αστέρα, Αλμωπού Αριδαίας και Αετού Σκύδρας, που διανύει την τρίτη του θητεία στην ομάδα των Γιαννιτσών (συνολικά την υπηρετεί πέντε χρόνια): «Στα Γιαννιτσά φέτος έχουμε πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Κρατήσαμε τον περσινό κορμό, ενισχυθήκαμε με δυο-τρεις παίκτες αξίας, όπως οι Φάμπιο και Φελίπε και δείχνουμε να παίζουμε επιθετικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, με αυτοματισμούς και εναλλαγή θέσεων. Το μυστικό της ως τώρα πορείας ίσως είναι ότι δεν μας υπολόγιζαν πολλοί αντίπαλοι και κυρίως η έλλειψη πίεσης, γιατί ποτέ δεν είχαμε για στόχο των πρωταθλητισμό, αντίθετα με άλλες ομάδες. Ο κόσμος στην αρχή δεν ήταν πολύ κοντά και δεν μας πίστευε. Τώρα πείστηκε για την αγωνιστική μας δυναμική και συσπειρώνεται. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, τον θέλουμε δίπλα μας και θα τα δίνουμε πάντα όλα για τη νίκη».

«Μόνο ο κακός μας εαυτός»

Στη συνέχεια, ο Στεφανίδης ρωτήθηκε για το πρόσφατο διπλό με τη Δόξα Δράμας, αλλά και την επικείμενη «μάχη» με τον Ολυμπιακό Βόλου εντός έδρας: «Η Δόξα δεν μας απείλησε πολύ, μόνο από στημένες φάσεις. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, κάναμε τη ζημιά και πήραμε τη νίκη δίκαια. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Μετά τις νίκες με Λάρισα και Πανσερραϊκό πήραμε ψυχολογική ώθηση, δείχνοντας ότι κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο. Έτσι και τώρα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Κοιτάμε μόνο εμάς, δείξαμε ότι πρέπει να φοβόμαστε μόνο τον κακό εαυτό μας! Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, όλα θα πάνε καλά. Όσο για εμένα, με απασχολεί μόνο η Αναγέννηση, ούτε καν ενδεχόμενη πρωτιά στους σκόρερ. Απλά αν συνέβαινε θα ήταν πολύ τιμητικό και για μένα και για την ομάδα».

Ο Γιάννης Στεφανίδης, σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο πρότυπο επιθετικού, απάντησε αρνητικά, όπως και στο ερώτημα για το αν τον προσέγγισε κάποια άλλη ομάδα τις τελευταίες μέρες, μετά το ρεσιτάλ παραγωγικότητας, σχολιάζοντας ότι δεν είναι ώρα για να σκεφτεί πιθανό επόμενο βήμα…



Να τονιστει οτι ο Γιαννης Στεφανιδης ειναι γιος παλαιμαχου 'τοπ''ποδοσφαιρηστη της Αναγεννησης.Πληροφοριες λενε πως ηταν ειδικος στης εκτελεσεις φαουλ.
ΔΕΙΤΕ τα γκολ στο παρακατω link.

 http://www.sport24.gr/football/ellada/BEth/ola_ta_gkol_ths_7hs_agwnistikhs.1999920.html