Σελίδες

About

30 Δεκεμβρίου 2012

Μηπως βαρεσαμε διαλυση;

Με ρυθμούς… πολυβόλου συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Μετά τους Φάμπιο (Ατρόμητος), Φελίπε (Εθνικός Γαζώρου), Ιορδανίδη (απασχολεί αρκετές ομάδες), Μπαξεβάνο, Μυλωνά, Παλαιολόγου, Μερακλή και Παπαδόπουλο, παρελθόν για την ομάδα της Πέλλας αποτελεί πλέον και ο Δημήτρης Πολίτης.(φωτο) Ο 22χρονος αριστερός χαφ έλυσε το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους και έτσι ο άλλοτε μέσος της Επανομής αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός σύμβουλος της Αναγέννησης, Γιώργος Φοιρός, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, χολωμένος από την αποχώρηση βασικών παικτών, με αποκορύφωμα τη φυγή του Φελίπε για τον Γάζωρο (ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο αποχώρησης και του πρώτου σκόρερ, Γιάννη Στεφανίδη). Ο Φοιρός θα απέχει για ένα διήμερο από τις προπονήσεις των Γιαννιτσών, προκειμένου να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του και σε περίπτωση που όντως αποτελέσει παρελθόν, πιθανότατα θα τον ακολουθήσει και ο προπονητής, Νίκος Παναγιωτίδης. Ο τελευταίος πάντως σε τέτοια περίπτωση θα δώσει χρόνο στη διοίκηση ώστε να βρουν αντικαταστάτη για τον πάγκο.

Τέλος, δεν διεξήχθη το Σάββατο το αρχικά προγραμματισμένο φιλικό με τη Νάουσα εκτός έδρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας στην πόλη της Ημαθίας και έτσι η Αναγέννηση περιορίστηκε σε προπόνηση.