Σελίδες

About

31 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία τα Παραδοσιακά Δρώμενα στον δήμο Πέλλας





- Οι εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή των Φώτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν φέτος, από 27 Δεκεμβρίου μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2012, τα «Παραδοσιακά Δρώμενα του Δωδεκαημέρου», που διοργανώθηκαν από τον δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους του δήμου Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα, φέτος πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω Παραδοσιακά Δρώμενα: Την Πέμπτη 27/12/2012, το Δρώμενο «ΚΑΜΗΛΑ», την Παρασκευή 28/12/2012, το Δρώμενο «ΡΟΥΣΑΛΙΕΣ, το Σάββατο 29/12/2012, τα «ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ» και ο  «ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ» και την Κυριακή 30/12/2012, οι «ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ», «έκλεψαν» την παράσταση, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή των Φώτων (6 Ιανουαρίου 2013), οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στην Παραμυθούπολη,  στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Ειδικότερα:
- Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, στις 7.00 το απόγευμα, στην Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, θα δοθεί συναυλία με Rock και Pop μουσική από τα νεανικά συγκροτήματα Crystal View & Envision.
- Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013, στις 7.00 το απόγευμα, οι εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης συνεχίζονται με το Θεατρικό Δρώμενο «Ο Αϊ Βασίλης στην φυλακή», του Ευγένιου Τριβιζά, από την Θεατρική Ομάδα «Θεατρικές Πινελιές». Η παράσταση θα δοθεί επίσης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
- Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου  2013, στις 12.00 το μεσημέρι, Ανεμοσκορπίσματα! Τα Ξωτικά φεύγουν και αποχαιρετούν την Παραμυθούπολη με ένα ωραίο και εορταστικό πάρτυ. Στις 6.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει ο Μουσικός Αποχαιρετισμός της 2ης Παραμυθούπολης με την Φιλαρμονική του δήμου Πέλλας, δίνοντας τέλος στο πανέμορφο εορταστικό ταξίδι που διοργάνωσε ο δήμος Πέλλας  για 2η χρονιά.
Για 37 συνεχείς ημέρες ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο λάμψη, χρώματα, στολίδια και μουσική. Φιλοξένησαν ένα παραμυθένιο χωριό που είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν και περάσουν πανέμορφα τα παιδιά και γενικότερα όλοι οι κάτοικοι του δήμου Πέλλας και όχι μόνο.