Σελίδες

About

16 Δεκεμβρίου 2012

Αρχησαν οι μεταγραφες για την Αναγεννηση.

Εδω και μερες ειναι γνωστο οτι ο  Φάμπιο Μορέιρα Ρούμπεν Ταβάρες πιθανότατα θα συνέχιζε στον Ατρόμητο και πλέον έρχεται και η επιβεβαίωση.
Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί παρελθόν για τους κυανόλευκους, που άναψαν το πράσινο φως για την μετακόμισή του στο Περιστέρι. Η Αναγέννηση θα καρπωθεί ένα ποσό ύψους 25.000 ευρώ από την αθηναϊκή ομάδα και θα καλύψει κάποιες τρέχουσες ανάγκες, ενώ και ο παίκτης θα κάνει το άλμα στην καριέρα του, παίζοντας στη Σούπερ Λίγκα. Πιθανότατα μέχρι την Τρίτη ο Φάμπιο θα έχει υπογράψει στον Ατρόμητο και ήδη στα Γιαννιτσά αναζητούν τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και ο Παναιτωλικός, αλλά με χαμηλότερη πρόταση, ενώ και ο
Φάμπιο προτιμούσε να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία.
Ψαχνά για Φελίπε, «κλωτσά» η διοίκηση.


Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής Ψαχνών φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο μέσο των Γιαννιτσών, Φελίπε Ντε Πάουλα, ο οποίος έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής. Η διοίκηση της ομάδας της Πέλλας δείχνει πάντως αρνητική στο ενδεχόμενο να τον αποδεσμεύσει πριν το καλοκαίρι, εκτός αν έρθει κάποια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση για την παραχώρησή του.

Ξένος επιθετικός και Σαμαρόπουλος

Ταυτόχρονα, προπονήσεις με την ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη έχει ξεκινήσει ο νεαρός στόπερ, Κώστας Σαμαρόπουλος, που κατάγεται από τη Σκύδρα και έχει αγωνιστεί στον Αετό, τους Ερασιτέχνες Ολυμπιακού, τα Τρίκαλα, τη Δόξα Δράμας και μέχρι πρότινος τον Πανιώνιο. Το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει για το αν αποκτηθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε υπογράψει και πέρυσι στην Αναγέννηση, αλλά αποχώρησε πολύ σύντομα, πριν παίξει σε επίσημο ματς. Επίσης, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται ένας ξένος επιθετικός (πιθανότατα… Καναδοκροάτης), προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Παναγιωτίδη. Τέλος, υπάρχουν σκέψεις προώθησης κάποιων νεαρών παικτών από τη δεύτερη ομάδα, όπως οι Χατζηστεφάνου και Σιδηρόπουλος.


ΚΟΥΙΖΑΚΙ....Βρειτε ποιοι απο τους παικτες της φωτογραφιας θα συνεχεισουν και την νεα χρονια με την φανελα της Αναγεννησης...