Σελίδες

About

15 Ιανουαρίου 2013

Με νίκη ξεκίνησε το 2013 ο Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών


Με το δεξί «μπήκε» στην νέα χρονιά το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού κέρδισε το περασμένο Σάββατο 12/01/2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, «Έλλη Μυστακίδου», τον Α.Π.Σ. «Μακεδονικό» Ν. Εφέσου, με σκορ 75 - 63.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού κατάφερε η ομάδα των Γιαννιτσών να «γύρει την ζυγαριά» προς το μέρος της, αφού για τριάντα λεπτά οι δυο ομάδες ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ.


Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, κ. Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για την νίκη. Σήμερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι - ιδίως στην άμυνα - και ίσως να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας που αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα και σε επίθεση που ήταν αδικαιολόγητα. Ουσιαστικά παίξαμε ένα όμορφο μπάσκετ μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μας βοήθησε το παιχνίδι για να το κάνουμε αυτό καθώς κάτω από διαφορετικές συνθήκες δεν θα προλαβαίναμε και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Έχουμε ένα αγωνιστικό κενό τριών εβδομάδων που μας περιμένει πολύ δουλειά αν θέλουμε να καταφέρουμε να μείνουμε στους στόχους μας. »  

Τα δεκάλεπτα:  20–19,  18–09, 15–19, 22–16.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γ.Α.Σ. Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): Πατσιάνης Γ., Μιχαηλίδης Χ., Παναγιωτίδης Αν., Ζαγανίδης Μ., Βασιλειάδης Ι., Παναγιωτίδης Αν., Γεωργίου Αγγ., Σατραζάνης Β., Σουζέλης Ι., Γκιώσης Ρ., Χανός Κ., Αργυρόπουλος Β.

Α.Π.Σ. Μακεδονικός Ν. Εφέσου :
(Προπονητής Μ. Σαραπτσής): Ρίζος Α., Καλαμένιος Ι., Μπατζάκης Σ., Τσουγκράνης Γ., Μπατζάκης Ι., Παπαδόπουλος Ν., Στρίμπας Α.